RSS
 

Archive for octombrie, 2016

DA, am plans!

12 Oct

Dupa ce astazi am fost intr-o stare emotionala maxima, nu in timpul organizarii si desfasurarii concursului, ci dupa, si anume pana la inceperea corectarii foii de concurs, si dupa aflarea rezultatului ADMIS, am plans!!!!

Nu cred ca de bucurie, nu cred ca de emotie, nu cred ca pentru situatia mea penibila, ci pentru ca nu am avut puterea de a nega TOTUL, de a-mi spune parerea, de a afirma ca totul a fost o mare, mare porcarie , umilinta si degradare la nivelui Fiintei fata de noi, niste dascali care am dorit a fi mai mult decat altii servitorii unui sistem care ne-a infrant prin acest eveniment negru, prost conceput de niste cetateni care nu stiu viata cetatii, a obstii, a comunitatii scolare etc.

Nu poti a spune, cat de naiv ai fi, ca a fi manager inseamna a vedea rotiri de figuri geometrice, ca a sublinia niste idei dintr-o tema data este de netrecut pentru leadershipul unei organizatii etc.

Pacat!!!

Cred ca unii nu au inteles ROSTUL unei scoli conduse de unii lideri spre performanta, spre succes, spre incredre intre oameni!

Cand stai intr-un birou aiurea in minister sau oriunde nu este tot una cu REALUL vietii scolare, cu increderea pe care trebuie sa o oferi celor cu care doresti a face schimbarea unui stil managerial, unei conceptii de viata pentru tinerii din scoala !!!

Vai noua daca totul s-ar reduce la testul de astazi!!!

Sunt eu oare mai destept decat ieri, sunt eu oare altfel decat acum o luna, mi-a dat aripi crezul din bibliografia studiata spre Inalt, spre a fi OM cu oamenii si a conduce organizatia scolara la succesul pe care il are???

La toate aceste framantari raspunsul este NU, NU , NU !

Si atunci….

Cui prodest?…toata batjocura pe care astazi am suportat-o?

Pacat…mare pacat….

 
 

Valori,credinta, motivatie !

11 Oct

Stau a privi la rosturile noastre si ma tot intrebș oare totul se reduce la mimetism sau mai este necesar si zvacnirea individuala in rostuirea vremii?

suntem mai rau decat pasarile cerului care au libertatea de a privi spre inaltul propiei libertati!

Noi credem ca ne-am descatusat de toate dar suntem sclavii neputintei de a rupe catusele, de a raspunde raspicat tuturo nelegitimilot libertatii cu rau!

Stricatorii facatorilor de rau, spunea Domnul TUDOR, bun lucru fac inaintea Domnului!!

De ce umilinta are aspect de prajitura si calcarea demnitatii aspect covor persan ?

De ce nevirtutea amestecata cu necinstea stau la masa Demnitatii acestui Neam?

Lucrurile nu pot continua fara iubirea romanilor, fara acordul lor la Demnitatea si Onoarea Istoriei lor, fara a spune raspicat ca a vem nevoie de tihna, de bucurie si de fericire pentru a cuteza a crede ca a fi roman este o mare mandrie, o mare onoare si o mare incredere in destin.

Cu voia dumneavoastra,