RSS
 

BREAZA…Indignare…si prostie!!!

31 Iul

Copiii mei au avut initiativa astazi sa mergem la …CRUCE!

Eu nu prea am dorit dar Emma mi-a zis sa nu stric echipa si sa merg.
Lucru pe care l-am facut.
Pana pe strada Ardealului si apoi spre Banatului am mers cu masina.
Apoi pe jos…

De la o intersectie unde erau doua indicatoare cu privire la acelasi traseu spre cruce am ales pe cel din dreapta si cel mai dificil, in panta si prin iarba sau prin natura dezlantuita!!!

Am mers prin necunoscutul traseului unde nu era nici o poteca, nici o scara , nimic de ajutor pentru turist!!!

Greu dupa patruzeci de ani de cand nu am mai facut acest traseu pentru care am inteles eu gresit se amenajase ceva?!!!

Dupa opriri multe si tras aer la greu pe aceste calduri si dupa victoria ca inca rezist si nu renunt am ajuns la CRUCE!!

Si aici dezastru…!!!!

UN LOC IN CARE IN ANII 30 CULTUL EROILOR A AVUT INITIATIVA DE A ASEZA AICI O CRUCE IN ONOARE, IN GLORIA CELOR CARE S-AU JERTFIT PENTRU NEAM, PENTRU TARA SI, IMI PLACE MIE SA SPUN, PENTRU ORTODOXIE!

EA ESTE INCONJURATA DE UN GARD DE FIER DIN BARE LUNGI SI CU UN PERIMETRU INCHIS!

IARBA LA GREU, PE SUPRAFATA ACESTUI PERIMETRU…NIMIC AMENAJAT AICI… NISTE BANCUTE, UN LOC DE REPAUS…CEVA ACOLO PENTRU RECULEGERE ETC.!!!

NIMIC SA TE FACA SA TRESALTI, SA SIMTI CA MERITA SA TE JERFESTI, CA ESTE LOC DE OMAGIU SI INCHINACIUNE PENTRU EROII NEAMULUI SI BREZEI!

CE OR FI FACUT ALESII NEAMULUI DIN BREAZA DACA NU SUNT IN STARE DE A DA RESPECTUL CUVENIT INAINTASILOR, JERFEI LOR, NEAMULUI NOSTRU!

AU PUS NISTE CABLU PENTRU A LUMINA ACEASTA CRUCE SI ATAT!

PARCA S-AU OSTENIT PREA MULT!!

ACUM…

INSCRIPTIA…

TREBUIE REFACUTA SI POATE ARANJATA LA NIVELUL ANULUI 2016!

PE 28 AUGUST SE IMPLINESC 100 DE ANI DE LA INTRAREA ROMANIEI IN RAZBOIUL INTREGIRII NATIONALE SI NOI:::EI…CEI DIN PRIMARIE …CE FAC?

JALE SI AMARACIUNE…!!!!

INDIGNARE SI PROSTIE MULTA… PENTRU TOT CE ESTE IN NEAM GLORIE, SLAVA SI JERTFA!

LA CE CHELTUIESC BANII DACA EROII NU SUNT ELOGIATI LA NIVELUL JERTFEI LOR?

POATE AR TREBUI UN PROIECT IN CARE SA FACEM AICI CEEA CE SE CUVINE PENTRU A ARATA IN GENERATII SI GENERATII VIITOARE CA A MURI PENTRU TARA SI NEAM SE MERITA SI ESTI ONORAT DE-A PURURI!

SI AM DORIT SA NE INTOARCEM…

JALE!!

AM MERS PE UN DRUM CU O POTECA LINISTITOARE SPRE DREAPTA SI APOI PRIN PROPRIETATI PRIVATE AM AJUNS LA DRUMUL COMUNAL ETC…

NIMIC INDICAT…NIMIC AMENAJAT…

SA AI PRETENTIA LA UN COS DE GUNOI!!! INSEAMNA CA ESTI ANTIROMAN!!!

SA DORESTI A AVEA IN DRUM UN WC ESTI ANTINATIONAL!!!

SA FIE UN LOC PE APROAPE SA TE ODIHNESTI OMENESTE, O BANCA , O INCERCARE DE PARC …CEVA ACOLO!!!…ESTI IMPOTRIVA SPIRITULUI BREZEI!

ESTE UN SITE BREAZA ARE VIITOR!! CRED CA ESTE O GLUMA …ASA CUM SE PREZINTA LUCRURILE …EA NU ARE NICI UN VIITOR…SI NU POATE AVEA NICI RESPECT DACA NU STI SA-TI RESPECTI INAINTASII!!

EU NU AM DORIT A SPUNE MULTE DESPRE ACEST LOC CA A FOST CAMPANIE ELECTORALA, CA ERAM MANIOS SI CREDEAM CA ASA VAD EU LUCRURILE MAI IN NEGRU!!

DAR CAND PE ARMONIEI ESTE UN DEZASTRU SA FII PE DRUM, CAND CANALIZARE NU AI , CAND TOTUL SE REDUCE LA A DA LA CONSILIUL LOCAL 1.700 LEI IMPOZIT SI PENALITATI PE PROSTIA GESTIONARII BARBARE A LOCALITATII …PARCA NU CRED CA ESTE CORECT!!!

CEI CARE AVETI OCHI DE VAZUT SI URECHI DE ASCULTAT

ȘȘȘ LUATI AMINTE!!

CU BUCURIE!

 
 

Leave a Reply