RSS
 

Aberatie- infiintati institutii de educatie!!

28 Mar

O institutie in care sunt traumatizati copii continua sa functioneze in Bucuresti pentru ca nu este avizata legal, asa ca autoritatile n-au ce-i face, din moment ce… nu exista.

Scandalul a fost declansat in urma cu cateva zile, cand doamna director de la Gradinita “Flipper Garden” din Bucuresti a fost filmata in timp ce brusca si lovea mai multi copii. Autoritatile ridica nepuncioase din umeri, iar micutii sunt in continuare adusi de parintii lor la gradinita.

Imaginile inregistrate de camerele de supraveghere sunt mai mult decat elocvente, fiind difuzate in mod repetat de televiziunile de stiri. Astfel, cu toate ca stia de existenta camerelor, asa-zisa doamna director nu s-a ferit deloc, impingandu-i pe copiii cu varste de pana in 5 ani in toate partile, tragand de ei sau jignindu-i.

Copii batuti la o gradinita ilegala dintr-un cartier de lux din Bucuresti

Conform jurnalistilor de la Adevarul, dupa declansarea scandalului public si audierile realizate de Politie, plangerile depuse de parinti impotriva educatoarei batause Ioana Neagu s-au inmultit si totusi institutia privata continua sa isi desfasoare activitatea.

Cum e posibil asa ceva? Simplu. Traim in Romania.

Astfel, Ministerul Educatiei se spala pe maini explicand ca unitatea functioneaza sub denumirea de gradinita (inducand astfel in eroare parintii), insa ea nu este acreditata. “Nefiind acreditata sau autorizata de Ministerul Educatiei, nu putem sa o inchidem, nu avem parghiile legale pentru a face acest lucru”, au declarat oficiali din Ministerul Educatiei, pentru sursa citata.

Mai mult, institutia respectiva nici nu poate fi controlata, dupa cum explica Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar (ARACIP), la care gradinita a solicitat in 2015 acreditare, dar nu a obtinut, din cauza documentatiei intocmite gresit.

“Noi nu putem inchide o gradinita care nu exista. Din punctul nostru de vedere, Politia trebuie sa o inchida”, a declarat o reprezentanta a ARACIP.

Oare de ce se poate acest lucru????

Daca nu avem reglemantari ele trebuie urgent realizati de parlament.

Nu pot crede ca in secolul XXI o individa, o asociatie etc.poate face o gradinita, o scola, si societatea prin reprezentantii ei sa se faca ca nu stie, ca nu poate , ca nu o intereseaza?!:

Ce poate fi mai daunator decat o institutie in care se face ceva care seamana cu educatia si nimeni nu spune nimic, nu poate lua nici o masura, nu poate influenta pozitiv si calitativ lucrurile!

Este amenintator de adevarat si de prostesc dar …EXISTA cazul , situatia …si chicotim, ne impaunam ca altii sunt de vina, ca altii trebuie sa faca fata etc.!!!!

Aberatie- infiintati institutii de educatie ca nimeni nu va controleaza si nimeni nu raspunde????

Oare ??!!

Cred ca premisele sunt gresite dar rau de tot!!!

Parlamentari, aparati natiunea de impostori si neaveniti pentru copiii vostri sau nepotii vostri etc.

 
 

Leave a Reply