RSS
 

Numai SUS este RAUL!

17 Ian

De ce rostuim viata spre cele pe care le avem ca sabloane?

De ce ne deschidem framantarile noastre spre surprinzatoare machete pre-stabilite?

De ce oferim pasiuni scoase din tablouri dogma?

De ce ascundem libertatile si patimile in cete ingeresti?

de CE…

Cred ca sus , sus de tot este Raul chiar absolut!!!

Acest lucru se poate verifica in permanenta prin meditatia noastra adanca la multiplele intrebari care nu-si afla raspuns in ceea ce avem!

Fronda mea este spre intelegerea redesteptarii si spre creionarea straniilor mistere prin raul de SUS si nu prin stralucirea incoltirii fortei de a reflecta de jos, de la OAMENI!

JOs, cat mai JOS, intre noi prezent in fiecare clipa este BINELE,…este RAIUL;

RAIUL este in elanul fiecaruia de a fi mister, este in sufletul trezirii la Viata, este in ne-mascarea trairilor, este in pierzania clipei in care esti viu, este in intunericul victorios al scoaterii din RAUL de SUS, este in pasiune si este in patima.

Este prezent in tot ce este VIU, este adancit in fiecare celula care cere IUBIRE, fericire si un dram de duh din cel al Creatorului !

Raiul nu poate sa fie decat stanca, fier, incoltire, masura la viu, si dogma la VICTORIE permanenta de visare, de ancorare in a te cunoaste si a te intelege!

Permanentele noastre nedumeriri ar fi altele daca am vedea Raiul ca fiind IN noi, inlauntrul Fiintei noastre, ca fiind jos in microcosmosul uman desavarsit de Arhitectul tuturor!

 
 

Leave a Reply