RSS
 

Of, of, of, biata TARA!

24 Oct

Cand citeam din Neculce vedeam durerea LUi sa slaba guvernare si intristarea ca nu suntem ai Vremii ci , marunti, ca raspundem clipei!

Cand eu astazi sunt sub vremi mi se pare ca vad cam aceleiasi lucruri si cred ca este trist!

Nimic nou nu este sub soare si asta am fost obisnuit sa cred ca ESTE!

Dar sa fim unde suntem, sa avem din toate directiile stavila si din interior pacoste la cladirea sentimentelor nationale nu credeam ca traiesc acum de inceput de mileniu!

Nu este nici un proiect de tara care sa consolideze Identitatea noastra nationala, care sa fructifice elanul tinerei generatii si care sa aduca Binele de obste al acestui popor!

De ce?

Din nepasare, rea credinta si din inceata mergere spre radacini ale celor care conduc si nu stiu ce misie au pentru directia noastra generala !!!

Sunt multi in cardasie, sunt multi in pericol de a distruge ceea ce este cladit si putini, de fapt foarte putini , cei care se straduiesc a face Binele pentru acest Neam!!

Avem a fi ceea ce dorim 1

AVEM A AVEA CEEA CE ACUMULAM!

Dar acest lucru nu pre se mai intampla!

Suntem in calea vremurilor dezbracati, dezradacinati si plini de griji si nevoi care nu sunt reale!

Sa credem ca putem sa ne ridicam, sa fim cu acele forte politice care tin cu acest popor asuprit si oropsit de TOATE, de increderea in sine si de putinta in Bine, de averea nevazuta a intinsului fir al necuprinsului romanesc este datoria clipeim si a elitelor romanesti, daca mai sunt si daca mai cred in NOI, cei dezgoliti de sansa si de fericire la nivel de grup!

 

Leave a Reply