RSS
 

Archive for iulie 26th, 2014

Mlastina mentala

26 Iul

dictatura administrativa si mediatica dirijata politic

aceasta „perfecta dirijare externa “ se transforma intr-o dictatura pe care cei mai multi nici nu o percep ca atare, caci au renuntat demult sa fie curiosi sau sa-si mai puna intrebari, prea ocupati fiind cu palavrageala pe net, continua verificare a mesajelor, e-mailurilor si a banalitatilor postate pe platformele de socializare.
Manipulare, dezinformare, trucare, minciuni si minciuni vandute ca adevar multimilor.

Intrun cuvant se vinde prostimii paine si circ si se mimeaza o democratie de doi bani!!!

Nimeni nu doreste ca EDUCATIA sa innobileze fiinta umana, ca societatea sa aduca mai multe foloase implinirii umane individuale!!

Toti vor sa ne tina ocupati cu prostii de adormit mintea si gandirea umana.

Am avea programat spre daruirea sufleteasca si implinire o anume responsabilitate individuala, unde a gandi singur sa nu fie o dificultate, unde a te indoi sa fie atuul persoanei, unde a simti pe cont propriu ar fi solutia spre satisfactie.

A trage propriile concluzii din ceea ce vezi, admiri, detesti, vrei, ceri etc. te-ar face sa nu mai fi manipulat permanent, sa cutezi a te dezvolta dupa abilitatile tale, dupa dorintele si asteptarile proprii.

Cei mai multi dintre contemporanii mei au mari probleme pentru ca totul se reduce la facebook, la email, la internet si nu au capacitatea de a sesiza adevarul, de a trage concluzii sau de a invata din greseli.

Traim intro mlastina mentala in care primii care au de profitat sunt politicienii, cei care prin prostirea cetatenilor incearca sa se mentina la putere.

Avem grave probleme de existenta individuala si sociala, avem obstacole istorice si inapoiere cat cuprinde si nu avem constientizarea lor la nivel politic si nu avem masuri globale in consecinta.