RSS
 

Doctorat-XX de ani!

24 Iun

In aceasta zi, acum douazeci de ani, in sala decanului Facultatii de Istorie-Bucuresti, imi sustineam teza de doctorat.Presedinte: distinsa doamna prof.univ.dr. Zoe PETRE si conducator stiintific: renumitul prof.univ.dr. Ioan SCURTU.
Toata gratitudinea mea pentru domnul profesor Scurtu!
Un OM de o mare tarie de caracter, plin de mandrie ca este roman si ca in aceasta zona si noi cei din Neamul Romanesc, avem ceva de spus si de afirmat raspicat si clar si nu in genunchi sau taras.

Si pe aceasta cale ii doresc tot binele din lume, multa sanatate si cat mai multe lucrari scrise despre noi, cei din aceasta parte a Europei, bine infipti in pamantul bogat si mereu scos la mezat de trecatorii mai mari ai zilei.

Este ziua in care cerurile se deschid, misterele incearca sa prinda viata si conturul tainei vietii palpaie spre implinire in Susul vesnic al clipei trecatoare!

Este ceasul in care bucuria Inceputului de viata pamanteana a Sfantului Ioan a dat putere firului de traire a crestinismului!

Este magia necuprinderii celui Vesnic si este secunda care poate infiinta Stapanul Necuprins al vesniciei fara de margini a duhului Puterii celui PreaInalt!

 

Leave a Reply