RSS
 

Vinul UMILINTEI !

14 Ian

Vinul …sfinteste, ne apara daca este dat in cadrul sfintei cuminecaturi!
Vinul este o lacrima de la plansul LUi pentru tot ceea ce noi am cutezat a face contra softului creatiei!

Vinul umilintei este clipa aceasta in care peste tot si in toate a inceput o vanatoare de vrajitoare: dascalii, oamenii umili ai scolii, cei care in toate timpurile si in toate regimurile au croit reusite si infaptuiri de vise in majoritatea copiilor!

Vinul umilintei este in starea in care ma simt vinovat ca exist in acest sistem in care mi se spune ca in orice clipa a demnitatii mele sunt si potential hot, corupt si plin de galbeni incat si in biata supa de pui in vad, ii cer, ii doresc pentru a corupe, pentru a aseza Raul din mine in captele bine modelate ale semenilor mei mari sau mici!

Vinul umilintei ca toate si tot ceea ce acum, aici, in acest teritoriu al Dreptatii Lui, nu se infaptuiesc din cauza Raului Corupt care este dascalul tarii, apostolul dezbracat si saracit de cei multi in anii acestia in care toti suntem egali si drepti si plini de adevar si dornici de a taia tot raul din scoala !

Vinul umilintei ca orice cetatean liber al acestei tarii poate sa te blameze pentru florile, marile daruri si plocoane , pentru ca indraznesti a vedea ca ar fi bine si altfel in mediul scolar distrus de saracie etc.

Cate parale face un dascal astazi in Romania europeana?????

Cati euro da pe noi fiii si fiicele celor plini de bani siifose, de averi si de putere de orice fel?????

Cat respect il da cetateanul spre acesti amarati care cu cateva sute de lei sunt in stare de a fi regizorii vietii celor care trebuie educati!!!

Asa ne trebuie :

Vreti salarii, vreti viata decenta, vreti Lumina si aplecare spre Intelepciune??

Vreti cam mult, nu?

Luati de aici: umilinta, coruptie, reclamatii, urmariri penale, etc!!!
Sa fiti satui!!
Sa fiti impacati ca inca mai sunteti!!
Va dam ce putem, ce avem si daca s-ar putea mai putin decat in lagare sau in gulag.

Si ….apropo!!!
Ce rol mai aveti voi, cand este internet, libertate, distractii???

Oricum nu faceti mai nimic, stati 4 luni pe an in vacante, lucrati 18 ore pe saptamana si …si…mai cutezati a ridica glasul , a fi. a fi OAMENI DEMNI!!

Niste bieti indivizi care tremura ca nu fac curriculumul, care nu pot accede la Marea Cunoastere ca sunt inferiori!!!!!

Cine cuteaza a spune ca cei care conduc nu au mereu, de-a pururi dreptate??
Cine?

Voi, dascalilor, voi care stiti ca poate scoala te face OM, ca modelele vietii le intalnesti si in invatatura, in statutul de Om, in fiinta OMULUI, ca fiecare epoca da scolii atat cat ea poate evalua ca trebuie!!!

E corect ca nu mai sunt dascalii ca in perioada interbelica, dar nici multi din bolsevism nu sunt de lepadat!

Au incercat sa-si faca datoria, fiecare dupa ale lui credinte si dorinte, dar aplecati spre dragostea copilului.

Exemplul care acum circula de dascal impertinent, jignitor de imoral etc. nu este omul scolii , ci inovatia acestei epoci in care capatuiala este linie si far. ATITUDINEA dansei este scandaloasa si aici este de analizat cum am produs si asemenea exemplare in interiorul sistemului. Dar si aceasta nu vine pe un teren gol, nu este prodului ei, ci al societatii in care vietuieste!

Toti profesorii fac pregatiri, toti isi rotunjesc veniturile prin taxe impuse elevilor etc.??
Cred ca NU.

Pozitia noastra sociala este subminata de noi cei din interiorul sistemului dar si de altii care nu au niciun interes decat sa distruga identitatea.Eu am scris din anul 2009 ca este necesar de un cod de conduita al oamenilor scolii

Legea 1/2011 abia a trecut acest necesar dar practic nici acum nu-l avem.
Si daca l-am avea ar trebui sa fie o discutie deschisa in scoli sa-si stabileasca din cadrul national valorile pe care le apara ei.

Rautacios fiind: am mai avut un cod al eticii si echitatii sicialiste etc. care aveam 33 de articoleparca si …si ce?? A consolidat bolvevismul?

Ma astept acum sa se treaca la invatamantul superior….!!!!

E o reactie viscerala , e ca la revolutie…uite-l …el este…mi-a cerut….i-am dat eetc!!!!

Nu avem nevoie de hula generala , ci de sanctionarea celor in culpa si, in rest, de a face deschiderea necesara pentru a indrepta lucrurile in scoala care este ca dupa razboi: deruta, mimare si stres permanent.
Promovarea resentimentelor, a dorintei de a victimiza o categorie sociala, amenintarea ca facem cruciada etc sunt dintrun alt film, care sigur nu este democratic.
Ce cruciada? Ce are crucea cu spaga? Incurcam lucrurile care oricul sunt total confuze!!!
Cine ridica piatra?
Vreau sa-l vad?!

Vai voua daca sunteti dascali!!

 

Leave a Reply