RSS
 

PMP- un nou partid!

31 Ian

Pe data de 29 ianuarie 2014 a fost inscris oficial la tribunal Partidului Miscarea Populara(PMP),o noua formatiune pe partea dreapta a politicii, tot mai faramitata in ultimii doi ani.

PMP,fondat pe 23 iulie 2013,are in calitate de presedinte pe deputatul Eugen Tomac.

Ce mai avem pe dreapta romaneasca?

PNTCD cunoscut tuturor.

Un alt partid de dreapta, Forta Civica, presedinte- fostul premier si actual senator Mihai-Razvan Ungureanu. Partidul este in continuare disponibil sa consolideze procesul de unificare a dreptei politice din Romania.

Partidul Forta Civica se afla din 16 martie 2013 intr-o alianta politica cu PNTCD, denumita “Alianta pentru Dreptate si Adevar”, nume folosit si de liberali si democrati in anul electoral 2004. Ambele partide au facut parte din Alianta Romania Dreapta (ARD), alaturi de PDL, impreuna candidand la alegerile parlamentare din decembrie 2012. De asemenea, din Alianta DA mai face parte si Initiativa Romania Liberala, fara a fi insa un partid.

Pe partea dreapta a politicii romanesti se mai afla si Partidul Noua Republica (PNR), condus de Mihail Neamtu, fost candidat pentru un mandat de deputat in judetul Arad.

PNL, arhicunoscut.

PDL, la fel.

Deci, avem
PMP+PFC+PNR+PNTCD+PNL+PDL, adica sase partide care ar trebui sa vada cum sa poata avea un electorat stabil si plin de succes in noile alegeri europene si prezidentiale

 
 

Leave a Reply