RSS
 

Auto-distrugerea

21 Ian

E simplu, e foarte simplu si invata orice elev din clasele primare: auto-distrugerea unui invivid este decizia proprie!!

Auto-distrugerea unei colectivitati este de sorginte subiectiva in conditiile in care nimeni si nimic nu conduce comunitatea spre Binele comun.

SOLIDARITATEA ESTE TARIA UNEI NATIUNI, DREPTUL DE A ACTIONA CAND UN SEMEN , PARTE A GRUPULUI CEL MARE ESTE LA NECAZ, ESTE IN DEZASTRU.

FIRUL DE PRAF, OMUL SIMPLU, cetateanul CARE LA NEVOIE SIMTE CA CEI MULTI AI SAI SUNT ALATURI DE EL, PUNE UMARUL LA SALVAREA SA, PE SCURT: INSTITUTIILE STATULUI/COMUNITATII RASPUND RAPID LA rAUL INDIVIDULUI, MAI ALES IN CAZ DE DEZASTRU.

OAMENII CARE SLUJESC INSTITUTIILE STATULUI CETATENILOR sa-si dea mana si sa actioneze in mod unitar spre binele acestei natiuni ESTE SCOPUL FIRESC SI CORECT AL EXISTENTEI SI CONSOLIDARII UNEI NATII.

UNDE SUNTEM????

INTRUN PROCES IN CARE COORDONAREA PENTRU UN MIC DEZASTRU, ACCIDENTUL AVIATIC RECENT!!!, ESTE NULA ATUNCI LA UN CUTREMUR CE FACEM??

lA ALT DEZASTRU NATURAL SAU LA UN ATAC EXTERN???

ADUNAREA CEA ORANDUITA PENTRU BINELE SI FOLOSUL ACESTUI NEAM TREBUIE SA FIE CU NOI, CU OAMENII, CU CEI MULTI, CU TOTI CEI CARE PLATIND TAXE SI IMPOZITE DORIM A FI AJUTATI SI SALVATI, NU?

 
 

Leave a Reply