RSS
 

Salut inaltatorul gest!

20 Mar

Biserica Ortodoxa din Cipru a anuntat, miercuri, ca este dispusa sa renunte la toate averile de care dispune, pentru a scapa tara de criza.

Liderul cipriot al Bisericii Ortodoxe, Chrysostomos al II-lea, a declarat ca intentioneaza sa puna la dispozitia autoritatilor toate bogatiile institutiei, pentru ca tara sa fie salvata de la criza.

Anuntul a venit imediat dupa ce Parlamentul din Cipru a respins ideea de a impozita cu 10% depozitele oamenilor din banci, plan propus pentru a putea accesa un imprumut extern, noteaza itv.com.
(sursa:http://www.ziare.com/international/stiri-externe/biserica-ortodoxa-din-cipru-isi-doneaza-averile-pentru-a-scoate-tara-din-criza-1225346)

daca este adevarat si nu este o bula de sapun , atunci gestul Bisericii Ortodoxe Cipriote este inaltator si patriotic pana in maduva oaselor!

Cinste inaltului ierarh!

Unde sunt ai nostri ???

Poate au si ei de auzit, de citit sau de invatat!!!
ca de , tot ortodocsi suntem cu totii!!!

Sa fiti sanatosi pentru ca aceasta decizie nu face decat s intareasca institutia bisericii pentru multi, multi ani!

aceasta decizie nu se va uita in istoria acestei tari!!

Sa ne inchipuim ca in anul 2009 , BOR nostru avea o tresarire si anunta ca ii afuriseste pe ierarhii tarii pentru masurile luate , cu care nu este de acord si ca ajuta ea pe cei saraci, in necaz etc. si poporul va da inapoi cand va avea Bisericii si cand se va indrepta financiar tara!!

Ce credinta , ce patos si ce inaltare ar fi avut stramoseasca Biserica !!!
dar de unde???

 

Leave a Reply