RSS
 

Nazi – 42.500 lagare!!

06 Mar

Istoricii Muzeului Holocaustului din Statele Unite au facut dezvaluiri uimitoare, dupa o lunga documentare asupra ororilor pe care le-au facut nazistii impotriva evreilor in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Adevaratele date privind Holocaustul sunt mult mai infricosatoare decat se credea pana acum. Nazistii au creat 42.500 de lagare si ghetouri pentru persecutarea evreilor si nu 7.000 cum se spunea pana acum, potrivit Daily Mail.

Cercetatorii au estimat ca, in toate aceste locuri ale groazei, pana la 20 de milioane de oameni au murit sau au fost inchisi. Aceste date reprezinta cele mai grave momente din istorie, care produc spaima si astazi.

In timpul regimului brutal al lui Hitler si al Germaniei naziste, mai mult de 6 milioane de evrei au fost ucisi.

“Numarul (lagarelor – n.red.) este cu mult mai mare decat am crezut initial. Am stiut dinainte cat de oribila a fost viata in aceste lagare si ghetouri, dar cifrele sunt de necrezut”, a spus Hartmut Berghoff, directorul Institutului de istorie german de la Washington, Statele Unite.

Cercetarile au scos la iveala datele reale privind Holocaustul, care includ printre altele 30.000 de lagare de munca fortata, 980 de lagare de concentrare, 1.150 de ghetouri pentru evrei si 1.000 lagare pentru prizonierii de razboi.

Istoricii au realizat o serie de harti care prezinta o vedere sumbra a vietii din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial in toata Europa.

Majoritatea acestor lagare au fost construite in Germania si Polonia. Istoricii au folosit date de la 400 de surse, iar documentarea lor este cea mai larga cercetare de asemenea amploare.

Cercetatorii sustin ca proiectul va ajuta sa se schimbe intelegerea asupra Holocaustului si a modului in care au functionat lagarele naziste.

Ghetoul de la Varsovia a fost identificat ca fiind cel mai mare dintre toate lagarele, detinand la un moment dat 500.000 de oameni.
(http://www.ziare.com/cultura/documentar/ororile-nazistilor-impotriva-evreilor-numarul-lagarelor-era-mult-mai-mare-1221975)

si aici avem reversul la marile creatii ale raului de tip bolsevic, NAZISMUL in forma lui bruta si de nedorit la unii de a spune raspicat ca HITLERISMUL a fost un regim politic terorist si criminal profun antiuman, antisemit si rasist

hartile sunt din http://www.dailymail.co.uk/news/article-2287071/Full-shocking-scale-Holocaust-revealed-researchers-Nazis-created-42-500-camps-ghettos-persecute-Jews-Europe.html

Lumea a învățat ceva din aceasta lectie?

E in natura noastră să fim cruzi și sa cream războaie și conflicte ?

Oamenii sunt violenți și opresivi prin natura lor?
Nu, nu cred!

Copiii noștri joacă jocuri violente și distructive video, toate religiile lumii predica pacea, dar sunt cauza celor mai multe filme cu războaie / conflict.
Cele mai multe filme de acțiune au multe momente cu moarte violentă și distrugere, chiar și cele mai multe sporturi sunt foarte competitive sau chiar violente ..

E bine ??

Unii sunt în mod deschis iubitori ai boxului, luptelor in cusca etc.

Recunoaștem ca unii sunt oameni la suprafață si iubesc ura si violenta …
Acesta este un mic pas pentru a încuraja în mod activ crima, Raul universal al omului contra oamenilor…. este un combustibil pentru toate problemele rele si crude ale omenirii!

 

Leave a Reply