RSS
 

IPS CIPRIAN–Inchinaciune pentru maretul gest!

30 Mar

Arhiepiscolul Buzaului si Vrancei, Inaltpreafintia Sa, Ciprian Campineanul a renuntat la masinile de lux din parcul auto al Arhiepiscopiei. Printre acestea se afla si un autoturism care a costat la momentul cumpararii aproximativ 100.000 de euro.

Preotul este de parere ca masinile de lux reprezinta opulenta fata de nivelul de trai scazut al credinciosilor si aduc prejudicii de imagine Bisericii Ortodoxe Romane.

De aceea, a hotarat sa vanda masinile de lux ale Arhiepiscopiei. Este vorba despre un autoturism de 100.000 de euro, dar si de o masina de teren aproximativ la fel de scumpa.

In plus, noul Arhiepiscop a decis sistarea lucrarilor la clopotnita cu cele 12 clopote din curtea Catedralei Arhiepiscopale.

Decizia a fost motivata de faptul ca cele 12 clopote ar polua fonic mediul si ar deranja enoriasii din apropiere.

http://www.ziare.com/social/biserica/arhiepiscopul-buzaului-si-vrancei-vinde-masinile-de-lux-ale-bisericii-1227369

Daca este asa, salut inaltatorul gest si fapt!
Bravo!
Avem mantuire cand eu credeam ca nu mai e speranta in a ne revigora filonul cel falnic al constiintei crestine pana la imbinarea religiei cu Bizantul sfidator de bogat si iubitor de mare fast.

Il cunosc pe acest OM, ii stiu inalta-i pregatire si cred ca poate sa miste lucrurile daca vrea.
Poate initia ceva minunat pentru Biserica noastra prin care poporul cel mare sa redevina ceea ce spune mereu Hristos!

IPS Ciprian este in marea decizie de a urma pe cei care nu au cutremurat pe nimeni sau poate face ceva bine incuviintat de Mesia si sa ia taurul de coarne si sa se lepede de orgoliul inaltei functii si sa creada in umilul traitor din acesta tara greu incercata de mai marii ei politici si NEAPARATA cum se cuvine de Biserica stramoseasca!

Un prin pas ar fi sa continue asa si sa intareasca spiritul de sacrificiu in favoarea ajutorarii multimii flamande, copiilor destepti si fara putinta de a continua studiile , oamenilor cu asezare duhovniceasca si in necaz trecator al vietii etc.

El poate, se vede ca ar vrea…nu este alta cale decat sa persevereze si drumul marii recunostinte ii va fi deschis cat mai curand!

Inchinaciune !

 

Leave a Reply