RSS
 

Archive for martie, 2013

IPS CIPRIAN–Inchinaciune pentru maretul gest!

30 Mar

Arhiepiscolul Buzaului si Vrancei, Inaltpreafintia Sa, Ciprian Campineanul a renuntat la masinile de lux din parcul auto al Arhiepiscopiei. Printre acestea se afla si un autoturism care a costat la momentul cumpararii aproximativ 100.000 de euro.

Preotul este de parere ca masinile de lux reprezinta opulenta fata de nivelul de trai scazut al credinciosilor si aduc prejudicii de imagine Bisericii Ortodoxe Romane.

De aceea, a hotarat sa vanda masinile de lux ale Arhiepiscopiei. Este vorba despre un autoturism de 100.000 de euro, dar si de o masina de teren aproximativ la fel de scumpa.

In plus, noul Arhiepiscop a decis sistarea lucrarilor la clopotnita cu cele 12 clopote din curtea Catedralei Arhiepiscopale.

Decizia a fost motivata de faptul ca cele 12 clopote ar polua fonic mediul si ar deranja enoriasii din apropiere.

http://www.ziare.com/social/biserica/arhiepiscopul-buzaului-si-vrancei-vinde-masinile-de-lux-ale-bisericii-1227369

Daca este asa, salut inaltatorul gest si fapt!
Bravo!
Avem mantuire cand eu credeam ca nu mai e speranta in a ne revigora filonul cel falnic al constiintei crestine pana la imbinarea religiei cu Bizantul sfidator de bogat si iubitor de mare fast.

Il cunosc pe acest OM, ii stiu inalta-i pregatire si cred ca poate sa miste lucrurile daca vrea.
Poate initia ceva minunat pentru Biserica noastra prin care poporul cel mare sa redevina ceea ce spune mereu Hristos!

IPS Ciprian este in marea decizie de a urma pe cei care nu au cutremurat pe nimeni sau poate face ceva bine incuviintat de Mesia si sa ia taurul de coarne si sa se lepede de orgoliul inaltei functii si sa creada in umilul traitor din acesta tara greu incercata de mai marii ei politici si NEAPARATA cum se cuvine de Biserica stramoseasca!

Un prin pas ar fi sa continue asa si sa intareasca spiritul de sacrificiu in favoarea ajutorarii multimii flamande, copiilor destepti si fara putinta de a continua studiile , oamenilor cu asezare duhovniceasca si in necaz trecator al vietii etc.

El poate, se vede ca ar vrea…nu este alta cale decat sa persevereze si drumul marii recunostinte ii va fi deschis cat mai curand!

Inchinaciune !

 

Manual digital-RO-I

27 Mar

“Lectia verde – Creeaza-ti mediul!” este primul manual digital realizat in Romania si a fost lansat miercuri,27 martie 2013, de Ministerul Educatiei si o companie producatoare de ciment. Manualul poate fi accesat online la www.lectiaverde.ro si este suportul pentru optionalul cu acelasi nume adresat elevilor din clasele III – VII (copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani). Obiectivul acestui manual este responsabilizarea elevilor in vederea protejarii mediului inconjurator.

Materia “Creeaza-ti mediul!” a fost introdusa din 2008 in oferta nationala a obiectelor optionale de studiu, pentru elevii din clasele III-VII, aprobata de Ministerul Educatiei Nationale. In prezent, obiectul optional se preda in 250 scoli, iar introducerea manualului digital este posibila in peste 5.000 de scoli in care exista, conform datelor oficiale, calculatoare si conexiune la internet.

Prezent la conferinta de lansare a acestui manual digital, ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a declarat ca “sistemul educational romanesc trebuie sa priveasca spre viitor. Tehnologia, telefoanele inteligente, tabletele, calculatoarele fac parte din viata noastra si a copiilor nostri. Forma de exprimare a informatiei este din ce in ce mai importanta pentru noi adultii, si cu atat mai importanta pentru copiii nostri. Mediul digital permite interactivitatea si dinamismul pe care il asteapta tinerii si consider acest proiect un inceput promitator”.Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a declarat ca spera ca “din toamna sa deschidem platforma manuale.edu.ro pe care sa incercam, pe masura ce avem manualele digitale, sa facem o biblioteca cu toate manualele din Romania aprobate digital, inclusiv manualele alternative”. In Polonia sistemul manualelor digitale se piloteaza in mai multe scoli, a explicat ministrul, precizand ca spera ca Romania sa dezvolte acest proiect “din fonduri structurale 2014-2020″, scrie Agerpres.

“Sper ca din toamna sa deschidem platforma manuale.edu.ro pe care sa incercam, pe masura ce avem manualele digitale, sa facem o biblioteca cu toate manualele din Romania aprobate digital, inclusiv manualele alternative. Cred ca un astfel de instrument le va fi util nu doar copiilor din scolile din Romania, le va fi util si profesorilor, care vor putea sa isi aleaga mai bine materialele didactice, si parintilor care lucreaza cu copiii si parintilor si copiilor care nu traiesc in Romania si care incearca sa asigure educatie dupa program romanesc”, a declarat ministrul Remus Pricopie in cadrul unei conferinte de lansare a primului manual digital aprobat de minister, transmite Agerpres.

Ministrul Educatiei este de parere ca “peste cinci sau zece ani sala de clasa va arata cu totul si cu totul altfel decat arata astazi. Sala de clasa va trebui sa fi o sala de clasa digitala. In Polonia sistemul manualelor digitale se piloteaza in mai multe scoli. Noi speram sa dezvoltam acest proiect si sa il dezvoltam din fonduri structurale 2014-2020″.

“Cred ca sistemul educational romanesc trebuie sa priveasca spre viitor. Tehnologia, telefoanele inteligente, tabletele, calculatoarele fac parte din viata noastra si a copiilor nostri. Forma de exprimare a informatiei este din ce in ce mai importanta pentru noi, adultii, si cu atat mai importanta pentru copiii nostri. Mediul digital permite interactivitatea si dinamismul pe care il asteapta tinerii si consider acest proiect un inceput promitator”, a declarat Remus Pricopie, ministrul Educatiei Nationale.
(SURSE:http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14503008-ministerul-educatiei-lansat-primul-manual-digital-realizat-romania.htm

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14501752-ministrul-educatiei-remus-pricopie-sper-din-toamna-deschidem-platforma-manuale-edu-toate-manualele-din-romania-aprobate-digital.htm\

http://www.lectiaverde.ro/Lectia-verde-web.pdf)

 

Suie-te pe munte, OMULE !

25 Mar

Ma tot gandesc ca tot ceea ce stim din crestinism ca este moment esential s-a primit pe MUNTE, la inaltime unde omul trebuie sa ajunga, sa se straduie sa fie pentru a se implini.

De aici, Dumnezeu a vorbit lui Moise, i-a dat Tablele Legii, de pe munte a vorbit IIsus oamenilor prin predica sa, aducand cu ea Noua Lege , de pe munte avem Adevarul vietii noastre si Frumusetea implinirilor Creatorului!

Suie-te pe munte si increde-te in Dumnezeul creatiei toate si poti avea imaginea Desavarsirii!

Suie-te pe munte si cauta spre varful inaltator al lui si priveste spre inalt si multumeste ca esti Cerului si creatorului lui!

Suie-te pe munte si cauta Rugul Aprins , gaseste-l si asculta framantarea lui poate auzi glasul noii faceri umane si noii credinte in minunatul suflet al omului celui nou!

Suie-te pe munte si simte prezenta slavei, puterii si desavarsirii Creatorului !!

Suie-te pe munte si cauta-i si gaseste-i pe Avraam, pe Moise, pe Ilie, pe Iisus si stai de vorba cu ei , marturiseste-te lor si afla-le gandul si cuvantul cel ziditor de noi fapte pentru toti cei de astazi!!

Suie-te pe munte si incepe sa fii bun , bland si apropiat de Natura caruia ii apartii si esti!!

Suie-te pe munte si nu sta ingenunchi , ci priveste drepte spre Rasarit si spre Apus, spre Miazazi si spre Miazanoapte si implineste-te in toate ale tale, omule!

MUntele este al FERICIRILOR, al SCHIMBARILOR NOASTRE LA FATA , este al nadejdii ca PUTEM, ca trebuie sa schimbam in noi totul si apoi in semenii nostri!!

Muntele nu trebuie sa fie si Golgota noastra, nu trebuie sa ne ingenunchieze, nu este neputinta noastra , ci el este avantul nostru, elanul nostru, ivirea cea noua a noastra, biruinta noastra!!

„Omule, suie-te pe un munte înalt, ca să vesteşti Sionului vestea cea bună.”

„Doamne, cine va locui pe muntele Tău cel sfânt?”

„De la capătul pământului strig către Tine cu inima mâhnită şi zic: Du-mă pe stânca, pe care n-o pot atinge, căci este prea înaltă pentru mine. Cei ce se încred în Domnul sfânt sunt ca Muntele Sionului, care nu se clatină, ci stă întărit pe vecie.”

„Domnul Dumnezeu este tăria mea; El îmi face picioarele ca ale cerbilor şi mă face să merg pe înălţimile mele.”

„Ce frumoase sunt pe munţi picioarele celui ce aduce veşti bune, care vestesc pacea, care vestesc mântuirea; picioarele celui ce zice Sionului: Dumnezeul tău împărăţeşte!”

În vremea aceea va picura must din munţi şi va curge lapte din dealuri şi toate pâraiele lui Iuda vor fi pline cu apă.
Munţii vor aduce pacea poporului, ca urmare a dreptăţii lui Dumnezeu.
Şi îngerul m-a dus în Duhul pe un munte înalt şi mi-a arătat cetatea sfântă – Ierusalimul, care se coboară din cer, de la Dumnezeu.
În ziua aceea picioarele Mielului vor sta pe un munte, numit Muntele Măslinilor, care este în faţa Ierusalimului. Muntele Măslinilor se va despica în două la mijloc şi se va face o vale foarte frumoasă şi mare. Şi iată că mielul stătea pe Muntele Sionului şi împreună cu El stăteau 144.000, care aveau scris pe frunte Numele Său şi Numele Tatălui Său.

„Doamne, cine va locui pe muntele Tău cel înalt? Cel ce umblă în neprihănire, cel ce face voia lui Dumnezeu…” Psalmul 15

„Fii tare, îmbărbătează-ţi inima şi suie-te pe un munte înalt, ca să vesteşti Sionului vestea cea bună!”.

Oare, putem gasi MUNTELE inimii nostre si sa traim in aerul acela curat si binemirositor???

 

ÎNALŢĂ-TE, omule !!!

24 Mar

Imi este dat in ultimele zile sa ma tot intreb de modul in care noi facem trecerea de la animalitate la educatie si tot observ ca multe ale noastre sunt nu spre inaltarea OMULUI, ci spre aducerea lui la a face ceea ce avem noi ca dat in societae si in gandire.

Avem o rostuire data de religie, cea mai apasatoare, care vine dintro asezare a noastra dincolo de ceea ce stim de IISUS.

Multe sunt dupa acceptarea crestinismului ca religie de stat in Imperiul roman de catre Constantin cel Mare. El ca un dibaci manipulatoriu de suflete a avut nevoie de aceasta forma de insufletire noua umana pentru scopurile sale si a reusit.

Biserica a castigat proprietati, a subjugat spirite, a adus vrerea sa in Cetate, a impus parerea lui Ambrozie ca toti suntem supusi Bisericii, batundu+si joc de imparat etc., a creat falsa parere ca aici, pe acest pamant nu putem fi ceea ce dorim decat in limitele credintei institutionalizate a crestinismului.

Apoi, a venit un ucenic al lui Ambrozie, mare episcop al Mediolanumului, numit AUGUSTIN, cel creator dupa 13 ani a lucrarii celebre ” Cetatea lui Dumnezeu ” si ne+a infranat la maximum avantul creator al spiritului uman , afirmand ca mereu si mereu Cetatea OMULUI nu poate fi decat inferioara si plina de rele , de amorteala a duhului si ca moartea noastra ne conduce sigur in cea mai stabila cetate , cea a lui Dumnezeu!!!!!!

Iata , ca in vremuri de cumpana , cand Roma era cucerita si batjiocorita de barbari in 410 , cand nu mai puteai fi tu in credinta mare a ridicarii tale ca om , el vine si ne ofera o himeraŞ ca o sa o ducem excelent , dar nu aici pe pamant , ci in noua cetate a Domnului!!!!!!!!!!!!

Ne taie Inaltarea, ne frange avantul, ne schilodeste actiunea, ne indreapta in ungherele dorite de cei manipulatorii si ne dau foc elanului, credintei in fortele proprii, in virtutea cea mare a indumnezeirii Fiintei, in Duhul Sfant al nostru ca putem, ca trebuie, aici si acum, sa fim fericiti si sa ne simtim bine in numele vietii care, acum, se desfasoara pentru noi, in noi, cu noi si mereu in interiorul nostru cel maret, asemenea unui templu inca necunoscut si nepatruns, de frica de a nu gresi sau pacatui.

Ne conduce el , Augustin si toata Biserica in zona lor, cu mirarile lor, incep sa ne vada ca posibila jertfa pentru ei!!!!

Biserica se ridica si incepe sa ucida OMUL in numele credintei, sa vada in cei necrestini dusmani si sa si ucida , sa faca cruciade si sa ceara OMULUI sa gandeasca ca EA, ca ei cei care impun doctrina, noua ideologie si sa nu dea frau liber gandului ca suntem diamante, ca suntem liberi sa gresim , sa fim fericiti sa traim , ca avem dreptul sa radem , sa fim bucurosi pentru noi, cu noi, pentru viata pe care aici o traim.

Incepe cea mai mare incorsetare a spiritului in asa zisa voie a Domnului
Unde este Indrazniti si veti cuceri lumea?

De doua mii de ani rostul venirii noii religii a mers pe ceea ce au vrut mai marii sa vada ca trebuie zilei: interese pentru bogatie si marire pentru ierarhii Bisericii, nestemate aici pentru soarele bogatiei lor si nu daruirea mintii celor mari ai Bisericii pentru spiritul inaltator al omului!!

Joaca lor trebuia sa fie pentru a gasi calea prin care omul sa aiba, aici, si nu alta parte , fericirea zilei, clipei , sa fi construit un sistem in care fiecare sa aiba sansa de a fi inaltat nu la biruri si impuneri , ci la fericirea proprie cu ajutorul semenilor lui si mai ales al Bisericii.

Scopul pentru care au luptat cei crestini pana la oficializarea cultului a fost infrant de alianta necorecta intre Imperiu si Biserica.

Interesele pamantene ale amandorura s-au unit si au dat prapadenia prezenta : ei cu ai lor si noi, cei multi cu fericirea in ceruri si aici, jale, chinuri si rasfat in sclavie!!

Dorinta a fost si este de a fi injugat creier si neputincios spirit de a te ridica la suprema ta putere pentru a crea, pentru a te inalta !!!

Sunt multe de zis, dar ma opresc aici, cu un mic indemn, adresat din suflet tuturor:
Inalta-te , Omule si fii bucuros ca esti, ca vezi soarele si Marea Lumina, ca tu poti fi cel care poti schimba lumea, pe tine si semenii in respectul tau si mai ales al semenilor tai!!

FII MANDRU si spera ca te poti ridica la menirea pentru care esti pe aici: sa fii lumina si sa te inalti mandru spre ea.

In tine este Lumina si tu emani Lumina ta in jur si capeti o aura sfanta prin trupeasca ta trecere in Bine, Frumos si Drept prin aceasta lume netrecatoare!

 

Salut inaltatorul gest!

20 Mar

Biserica Ortodoxa din Cipru a anuntat, miercuri, ca este dispusa sa renunte la toate averile de care dispune, pentru a scapa tara de criza.

Liderul cipriot al Bisericii Ortodoxe, Chrysostomos al II-lea, a declarat ca intentioneaza sa puna la dispozitia autoritatilor toate bogatiile institutiei, pentru ca tara sa fie salvata de la criza.

Anuntul a venit imediat dupa ce Parlamentul din Cipru a respins ideea de a impozita cu 10% depozitele oamenilor din banci, plan propus pentru a putea accesa un imprumut extern, noteaza itv.com.
(sursa:http://www.ziare.com/international/stiri-externe/biserica-ortodoxa-din-cipru-isi-doneaza-averile-pentru-a-scoate-tara-din-criza-1225346)

daca este adevarat si nu este o bula de sapun , atunci gestul Bisericii Ortodoxe Cipriote este inaltator si patriotic pana in maduva oaselor!

Cinste inaltului ierarh!

Unde sunt ai nostri ???

Poate au si ei de auzit, de citit sau de invatat!!!
ca de , tot ortodocsi suntem cu totii!!!

Sa fiti sanatosi pentru ca aceasta decizie nu face decat s intareasca institutia bisericii pentru multi, multi ani!

aceasta decizie nu se va uita in istoria acestei tari!!

Sa ne inchipuim ca in anul 2009 , BOR nostru avea o tresarire si anunta ca ii afuriseste pe ierarhii tarii pentru masurile luate , cu care nu este de acord si ca ajuta ea pe cei saraci, in necaz etc. si poporul va da inapoi cand va avea Bisericii si cand se va indrepta financiar tara!!

Ce credinta , ce patos si ce inaltare ar fi avut stramoseasca Biserica !!!
dar de unde???

 

PILVAX-restaurant maghiar-BV

19 Mar

Aflat sambata, 16 martie in Brasov cu putintica treaba si prinzandu-ma orele 16.00 fara a lua pranzul , am cautat cu sotia un loc in care nu am mai fost si am intalnit pe strada michael WEISS, la numarul 16 un restaurant maghiar si am luat decizia sa intram si sa ne potolim foamea.

La parter era plin, niciun loc liber si in nemultumirea noastra abia ivita am avut placerea sa ne intampine o domnisoara ospatarita care ne-a spus ca au locuri la subsol.Daca acceptam, ea cu placere ne conduce.

Zis si facut!
Am iesit afara din restaurant, am mers pe un culoar inchis din incinta aceluiasi locas, am coborat 18 trepte si apoi am zarit locurile libere. Singurele!!
Am gasit aici trei mese pline cu oaspeti si mai era un loc cu trei scaune liber.

Aici ne-am asezat.
Am primit repede lista de bauturi si lista de bucate.Am vorbit cu un ospatar simpatic si foarte politicos ca dorim o masa ungureasca cu toate ale lor.Am intrebat ce ne ofera?

Ne-a spus ca nu e rau a servi o supam de gaina cu taitei de casa si un gulas . Sotia acestea le-a comandat. Eu am cerut o ciorba de burta cu tot al ei, mujdei, smantana si ardei iute si apoi, muschi de porc OVARY. Am comandat si doua salate de sfecla rosie.

Am cerut o palinca de pere si un vin bun , unguresc.El mi-a recomandat un vin rosu din zona Eger-ului si asa am decis.

ca desert, am luat doua VARGABELES, taitei cu branza de vaci si sos dulce.Si doua ape plate si paine de casa.

imediat au venit bauturile si un pahar pentru a degusta vinul , care , gustandu-l , mi-a placut.

Supa si ciorba au fost aduse in castroane mari avand cantitati duble fata de ceea ce stim .Supam delicioasa iar ciorba avea un gust diferit fata de cea de la noi.era altfel si excelent realizataa, avand un miros placut si un gust bun.bucatile de burta mari , multe si bune. Am baut palinca cu miere si din pere si nu i-am simtit taria din cauza dulcetii si a aromei.

tot am mancat cu multa pofta si ma gandeam daca mai pot servi felul doi!

la venirea lui, am avut surpriza unor portii tot asa de mari , iar calitatea deosebita! Incet si cu multe discutii pentru placerea timpului petrecut impreuna am reusit sa terminam si felul doi.

Asa ca desertul l-am cerut la pachet si imediat s-a rezolvat.

Am cerut ceva informatii despre locatie :

În centrul vechi al Braşovului se află mica noastră cârciumă. Marele vis al unei mici familii. Tocmai din acest motiv am dori să creăm o atmosferă cât se poate de familială pentru acele câteva clipe pe care le petreceţi la noi. Numele localului nostru este inspirat din numele cafenelei renumite din Budapesta care, încă de la mijlocul secolului al XIX-lea, îşi tot primeşte musafirii. În vremea când s-a deschis, oaspeţii care veneau, găseau întotdeauna feţe cunoscute în local. Acelaşi lucru îl dorim şi noi, astfel vă aşteptăm cu drag, să ne faceţi o vizită. Petreceţi-vă deci, alături de noi, momente plăcute cu familia, copii, nepoţii sau prietenii!Mâncărurile noastre au fost inspirate din renumita bucătărie ungurească şi ardeleană. Nu lipseşte gulaşul, în diferitele lui forme, supa de peşte, muşchiul preparat în diferite feluri, să nu mai vorbim de supa de gâină a bunicii, şi mult aşteptaţii gomboţi cu prune… Puteţi totodată încerca şi specialitatea casei, supa delicioasă a bucătarului nostru, Zoli bácsi, supa Pilvax. Asa este pe site-ul restaurantului: www. pilvax.ro

S-a deschis relativ recent in vara anului trecut.

Patronul este un ungur:domnul Imre GABOR , cei din local sunt toti unguri si bucatarul la fel.

Pe pereti sunt pictate trei picturi cu imagini ce reprezinta scene din mijlocul unei podgorii, vita de vie, sticle, butoaie etc. toate pe un galben inchis de toamna.

I-am sugerat unei ospatarite cu care am discutat ceva timp ca macar o pictura putea fi cu vita de vie vara, cand e verde si altfel , in vigoarea sa si ar avea ceva mai mult legatura cu un sfesnic din incapere care era cu trei lumanari verzi!

Nu de alta dar verde este si culoarea iubita de maghiari!
Grupul sanitar este discret, mic, lumina se deschide automat la intrarea in cabina !

Plata a 160 de lei pentru acest dejun este suficinta cu inalta calitate a produselor!

Oamenii sunt incantatori si deosebit de amabili, vorbeau cu noi intro romana corecta si ne dadeau sfaturile calm , cu multa placere si asezati spre a ne multumi si nu in dorinta de a scapa repede de noi.

Nu am sesizat nicio secunda ca ar fi un inconvenient ca suntem romani si ca toti cei din jurul nostru vorbeau maghiara si ospatarii cu ei la fel!

Eu cu dragoste va invit in Brasov cand ajungeti , in centrul vechi al orasului , foarte aproape de Casa Sfatului, sa intrati in acest locas mic si elegant, care o sa va incante!!

Pofta buna !

 
 

Nazi – 42.500 lagare!!

06 Mar

Istoricii Muzeului Holocaustului din Statele Unite au facut dezvaluiri uimitoare, dupa o lunga documentare asupra ororilor pe care le-au facut nazistii impotriva evreilor in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Adevaratele date privind Holocaustul sunt mult mai infricosatoare decat se credea pana acum. Nazistii au creat 42.500 de lagare si ghetouri pentru persecutarea evreilor si nu 7.000 cum se spunea pana acum, potrivit Daily Mail.

Cercetatorii au estimat ca, in toate aceste locuri ale groazei, pana la 20 de milioane de oameni au murit sau au fost inchisi. Aceste date reprezinta cele mai grave momente din istorie, care produc spaima si astazi.

In timpul regimului brutal al lui Hitler si al Germaniei naziste, mai mult de 6 milioane de evrei au fost ucisi.

“Numarul (lagarelor – n.red.) este cu mult mai mare decat am crezut initial. Am stiut dinainte cat de oribila a fost viata in aceste lagare si ghetouri, dar cifrele sunt de necrezut”, a spus Hartmut Berghoff, directorul Institutului de istorie german de la Washington, Statele Unite.

Cercetarile au scos la iveala datele reale privind Holocaustul, care includ printre altele 30.000 de lagare de munca fortata, 980 de lagare de concentrare, 1.150 de ghetouri pentru evrei si 1.000 lagare pentru prizonierii de razboi.

Istoricii au realizat o serie de harti care prezinta o vedere sumbra a vietii din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial in toata Europa.

Majoritatea acestor lagare au fost construite in Germania si Polonia. Istoricii au folosit date de la 400 de surse, iar documentarea lor este cea mai larga cercetare de asemenea amploare.

Cercetatorii sustin ca proiectul va ajuta sa se schimbe intelegerea asupra Holocaustului si a modului in care au functionat lagarele naziste.

Ghetoul de la Varsovia a fost identificat ca fiind cel mai mare dintre toate lagarele, detinand la un moment dat 500.000 de oameni.
(http://www.ziare.com/cultura/documentar/ororile-nazistilor-impotriva-evreilor-numarul-lagarelor-era-mult-mai-mare-1221975)

si aici avem reversul la marile creatii ale raului de tip bolsevic, NAZISMUL in forma lui bruta si de nedorit la unii de a spune raspicat ca HITLERISMUL a fost un regim politic terorist si criminal profun antiuman, antisemit si rasist

hartile sunt din http://www.dailymail.co.uk/news/article-2287071/Full-shocking-scale-Holocaust-revealed-researchers-Nazis-created-42-500-camps-ghettos-persecute-Jews-Europe.html

Lumea a învățat ceva din aceasta lectie?

E in natura noastră să fim cruzi și sa cream războaie și conflicte ?

Oamenii sunt violenți și opresivi prin natura lor?
Nu, nu cred!

Copiii noștri joacă jocuri violente și distructive video, toate religiile lumii predica pacea, dar sunt cauza celor mai multe filme cu războaie / conflict.
Cele mai multe filme de acțiune au multe momente cu moarte violentă și distrugere, chiar și cele mai multe sporturi sunt foarte competitive sau chiar violente ..

E bine ??

Unii sunt în mod deschis iubitori ai boxului, luptelor in cusca etc.

Recunoaștem ca unii sunt oameni la suprafață si iubesc ura si violenta …
Acesta este un mic pas pentru a încuraja în mod activ crima, Raul universal al omului contra oamenilor…. este un combustibil pentru toate problemele rele si crude ale omenirii!

 

Stalin -LX- mondializarea terorismului!

05 Mar

Imi este greu a scrie astazi de Stalin cu ocazia implinirii a 60 de ani de la moartea lui!
Este cea mai mare bucurie aceasta zi din istoria mare a Europei!

Cel mai mare calau a fost chemat la ceruri!

A ridicat actele de teroare, de cruzime colectiva la cel mai inalt grad si la cea mai mare cantitate!

A distrus bruma de libertate cu care mai suntem si a transformat o masa mare de oameni din Rusia si restul tarilor bolsevice in suboameni, in jucarii pentru un aparat de teroare si cruzime cum istoria nu a avut niciodata la aceasta uriasa scara.

A fost piticul om care a distrus OMUL cu marea lui frumusete data de Creator!

Tipic pentru bolsevism este aceasta creatie numita STALIN!
Monstru uman si indestulator de fapte de teroare fara de margini a adus si consolidat un sistem de distrugere a semenilor care si-a atins marginile intunericului si ale mizeriei umane.

A fost criminalul care a dat ordine de a ucide cetatenii lui, de a teroriza fratii lui, semenii lui, a fost MONSTRUL care a distrus bucuria omului de a fi si de a cuteza sa speri in propria ta fericire!

A fost o mama care l-a nascut si pe el!
A fost o vreme din istorie care l-a scos in fata pe el! RUSINE!

A fost un timp in care nu mai puteai fi decat in numele lui pe acest pamant!
El horata aerului sa fie, cerului sa aiba albastrul sau negru de nori, soarelui sa poata apare si muntilor sa existe cu paduri cu tot !
Intrebarea este : unde au fost oamenii normali, unde au fost cei cu credinta in Binele omului, unde au fost intelectualii etc???

Unde?

Teroarea si-a gasit Fiul cel mare si ratacitor al ei si a scos in fata mutilarea, scarba de fericire, sangele cel negru al distrugerii si asa l-au cladit pe el , Otelul cel alb al negrului crud al Raului din Nepatrunsul abis al distrugerii Totului si Viului. STALIN ! Otelul incins al Raului lumii!

o asemenea figura de Monstru cu chip uman a fost sef de stat si conducator de suflete !
Cu el au pactizat democratiile cele mai de frunte ale lumii si nu au nicio scuza!
Ele ar trebui sa-si ceara scuze lumii napastuite ca pe moment istoric controlat au dat mir-ungere acestui Terorist sef al lumii contemporane.

A cladit si mult dezvoltat infrastructura Raului launtric al sistemului bolsevic creat de micutul terorist numit Lenin!

Sa aiba pacea uraganelor !

Poate am sa traiesc clipa in care cei chemati la studiul istoriei o sa faca o incursiune mai aproape de ceea ce a realizat acest Foc al Intunericului!