RSS
 

Harababura inutila

13 Iul

Stau si tot vad, aud si nu cutez a ma intrista ca in aceasta viata totul este trecator si nimicnicia omului este data de limitele lui!

Stirile din ultimele saptamani imi dau senzatia ca tot ceea ce Kafka a imaginat are substanta in Fiinta noastra.

Sintem la un capat de drum in care mirosul democratiei trebuie sa dispara cu oamenii lui si trebuie sa se iveasca zorii adevaratei alcatuiri democratice a statului nostru.

Avem a vedea ca oamenii politici care s-au tot perindat dupa decembrie 1989 prin romania nu au cutezat a invata ca totul emana de la popor , ca suveranitatea poporului este Regula de temelie a democratiei si minciuna si reaua credinta in dezvoltarea unei alcatuiri in stare de a multumii multimile sarace, nevoiase intelectual si neputincioase economic nu sunt si proaste si ca trebuie tratate cu respect si cu inchinaciunea celui care traieste pe spinarea umilului popor.

Suntem la o borna de aducere aminte ca asa nu se mai poate si ca o curatenie generala trebuie realizata intoate partidele si in toate constructile asa zise democratice !

Aici vina cea mare este a guvernantilor care nu au dorit sa renasca JUSTITIA si sa fie cea care sa slujeasca poporul , dreptatea si nu pe cei care conduc tara vremelnic !

A reforma justitia , a curati -o de raul bolsevic din lege si din oameni este linia numarul unu a zilei.

De ce nu dorin curte cu jurati??

Nu convine celor care sunt in fruntea bucatelor din mii si mii de motive !!

Totul mi se pare a fi o harababura inutila , intretinuta cu CAP su cu multe INTERESE de toti laolalta care ne conduc spre IAD de 23 de ani !

Pe sufletul sa fie tot Rau care acum este pe noi , pe toti cei care stam a crede ca va fi si BINE pentru prostime!!

OARE???

 

Leave a Reply