RSS
 

Lauda …prafului!

14 Iun

Deseori stai si observi, inveti, analizezi si reanalizezi, meditezi , incerci sa fii tu cu ale tale …si toate se traduc in opinii emanate cu stangacie si inepuizabila dorinta de a fi auzit , dorit, placut si intrebat de unele lucruri despre care faci scriere in postarile tale !

Acum, am a vedea ca democratia este cale cea dulce si placuta a credintei ca oricine se impiedica de popor este rostogolit tot de el si dus la acel sfant loc al piezaniei firesti!

Suntem astazi si acum la o vreme in care acele mari si minunate personaje care ne dadeau ora exacta si care ne aratau cat de marunti suntem noi nisipul cel mult al masei de cetateni dau seama miculul efort depus de ei de a fi alaturi de Nevoile neamului, de framantarile lui , de cautarile de a fi ale lui , de stigarile lui de disperare, de neincredere , de neputinta , de slabiciune , de adanca desnadejde in cei ai lui , de instrainare fata de locurile copilariei si de plecare in bejenia strainilor si in amarul zilelor departe de cei din acelasi sange si neam.

Ei , dumnezeii falsi ai neamului sunt la ziua propriei osande si la ceasul judecatii interne din partidul lor si au dat de greu!!

Cand va fi marea judecata a masei de oropsiti si flamanzi, a celor care vor sa munceasca si nu au unde , a celor care vor sa fie oameni si nu au cum , a celor care s-au jertfit pentru masurile nenorocite pe care peste capul lor le-au luat unii , a celor care au suportat Totul si ei nimic , atunci va fi adevarata judecata , atunci se vor trezi muntii si apele cele mari sa-i faca sa inteleaga DUREREA unui popor care a dus si duce Raul cel mare al unor masuri care l-au ingenunchiat si l-au facut sa traiasca tarandu-se inainte cu greu, cu nisip in dinti si cu povara neputintei de a vedea un orizont al vietii lor in demnitate.

Sa fii bataie de joc in Tara Ta, sa fii legat de copacul neputitei, sa ceri sa pleci pentru a reusi in alte zari decat aici , la tine acasa, sa te simti strain in PATRIA TA si nu a lor , sa ai neputinte de a fi cu zambetul pe fata la clipele mari ale vietii tale pentru ca sti ca nu poti sa le faci cum doresti , pentru ca esti umilit prin salariu, prin nesimtirea celor care zic ca pe tine te reprezinta in institutiile statului etc.

praful..fereasca Dumnezeu daca iti intra in ochii, in gura , in plamani !!

Este el mic, mic si fara de putinta cand este un firisor dar cand este un pumn de praf, o rafala sau o mare furtuna atunci rostul lui este de hotarare, este de luat in seama , este de invingator .

Cei multi iti dau dreapta judecata cand te scoate din istoria lor , cu toate ca in cea oficila poti fi ca oricum ei , multimea nu te citesti si nu te stie ca nu te vrea !!

Lauda … prafului este izbanda POPORULUI si virtutea demnitatii Lui in dauna jefuitorilor LUI.

 

Leave a Reply