RSS
 

Calea…

10 Iun

Nu cred ca aceste rezultate de astazi sunt o uimire pentru cei care urmaresc viata politica !

Sunt semne ca cei multi au miros si ca ce trebuie sanctionat o fac cu puterea care ii caracterizeaza.

Dar vad prea mare bucurie la un vot care este NEGATIV fata de ceea ce a fost si este si nu cred ca este un vot activ fata de anumite forte politice victorioase!

Pentru a fi la bucatele cele mari ale poporului calea este sa ti seama de el , de nevoile lui , de durerile lui , de starea lui de neliniste etc.
Atunci poti spune ca bucuria este numai a ta !

Acum , greul abia incepe la cei care au castigat alegerile locale si judetene.Ei trebuie sa dovedeasca Mariei Sale , poporului roman , ca sunt in stare sa-l apere si sa-l trezeasca din umilinte .

daca ei , alesii, vor pune osul la munca , vor avea deschise ambele urechi la nevoile celor multi , vor face un parlament de 300 de alesi, vor taia multe venituri de la ei , vor reduce mult tot ce e inutil din toate institutiile centrale , agentii etc, vor cauta sa fie grijulii cu cerintele multimilor atuci avem o CALE a reusitei in viitoarele alegeri.

daca NU, vai de ei in noiembrie – decembrie!

Nu trebuie sa se imbete cineva cu apa cea rece a victoriei cand in tara inca e mult vaiet si multa mizerie greu de indreptat.

Poporul trebuie sa vada in cei alesi si in cei care isi zic ca sunt ai lui SACRIFICIUL lor, personal , alaturi de marele sacrificiu al fiecaruia dintre noi.

Daca incep sa faca indestularea lor, daca prefera sa fie scumpi in vorbele drepte numai ale lor , daca nu pleaca urechea la gloata , daca se trezesc ca ei detin adevarul si nu creeaza o stare de implinire a democratiei prin toate canalele, atunci raul se consolideaza in dauna binelui si democratia se inchide in salile de curs si in amfiteatre si practica politica se va consolida in autoritarism si nefacere de bine cetatenilor .

Sper ca votul de astazi sa-i mobilizeze pe cei invingatori si sa nu-i imbete cu o iluzorie glorie, care nu poate fi decat a electoratului.

 

Leave a Reply