RSS
 

5000!

30 Apr

O zi superba traita in compania celor dragi!
Sunt clipe de reala satisfactie si implinire cand vezi in jurul tau frumusetea naturii , de orice fel: umane si materiale.
Un verde crud, placut , in nuante diferite, muguri care stateau sa plesneasca si sa biruie inca odata taina renasterii viului , te inconjurau la tot pasul si iti creau impresia de preainalt si minunat !
Copacii de toate felurile si esentele , in grade diferite , se acopereau de biruinta vietii , de mici frunzulite pline de esenta puternica a matritei inaltatoate si revigoranta pentru tot ce ne inconjoara .
Suntem la o noua facere in care toti sunt biruitorii dupa o iarna plina de surprize si inmiita in straturi cat mai groase de zapada .
Un râu care curge misterios de mii de ani spre alta matca dornica sa-l primeasca si sa se impreuneze cu Mama apelor care pentru noi este Dunarea cea de necuprins in strangerea tuturor apelor .
In acest mirific loc si cu asa companie am sarbatorit si cel cinci mii de zile de cat am obsteasca facere a managementului institutiei in care lucrez.
Multe din aceste clipe au fost de satisfactie si de confort , dar nu pot nega si acele esente care m-au intarit si m-au calit la pragul invatarii !
Tuturor celor care mi-au stau alaturi – inchinare si celor care m-au rostuit in tacerea lor – multamire , restului neimplinit – cautare si altora cu alt pedigree sa-si afle chemarea cat mai repede spre ale lor zari inca nedescoperite !

Cerului , multa multumire ca mi-a dat posibilitatea sa fiu eu in toate aceste clipe de aducere aminte : 5000 de zile ale unui efort pe masura si recunoscut de semenii mei din toate directiile vietii.

Vivat! Vivat ! Vivat !
La multi ani !

 

Leave a Reply