RSS
 

Pacalici si NOI !

11 Oct

Cand eram mic era un joc de carti numit Pacalici !

Acum nu stiu daca mai exista , dar avea talcul lui !

Si in educatie el putea fi folosit etc…

Ce doresc a spune este ca sesisez ca din ce in ce mai mult , ROMANII nu mai pot fi pacaliti, ca cei care sunt la carmuire nu mai pot fi si cei care , prin manipulare , pot impune ideile lor multimilor !

Ca intrun fel sau altul , Romania de astazi nu mai este tara in care ai ei cetateni sunt in proprietatea institutiilor statului , ca nea Ion , Gheorghe etc. , chiar daca sunt cum sunt , si nu este cazul de a dezvolta aici , au inceput a se trezi si a vedea ca NU se mai poate asa !

Ca totul sau nimic au granita de bun simt in care hotia si specula si nebunul simt nu fac casa buna cu dorinta de a fi OM al acestui timp si ca orice s-ar spune pacaliciul , cred eu , nu mai este in cei multi. ci la cei care ne conduc , din orice partid si din orice structura de conducere a acestei tari .

Vedem , simtim si suntem nevoiti animalic sa constatam ca asa nu se mai poate !

Avem demnitatea minima umana sa avem pareri , sa fim cu o perspectiva in favoarea noastra , sa ancoram clipele din viata care nu stim cat este in realitate si sa nu dam dreptul nimanui sa ne cladeasca ceea ce a mai ramas din ea dupa Bunul lor plac !

Pacaliciul devine din ce in ce mai mult cei care sunt cam degeaba in fata noastra , cei care nu-si pun tot ce au mai bun in favoarea construirii DEMNITATII acestui NEAN ROMANESC !

SIGUR, cei multi au constatat ca in alta parte este mesajul care sa construiasca , ca in alta dimensiune si nu in cea politica trebuie sa se increada , ca suntem pierduti daca am tot continua asa si ca mai avem o snsa de a FI daca eliminam pacaliciul din noi si vedem vremea in care traim in nuantele divertatii si frumesetii unicitatii vietii umane pe acest colt de RAI !

Noi am putut fi pacaliti de nisate pacalici politici dar cred ca acum vremea a inceput sa treaca si totul trebuie sa ia o alta cale : a seriozitatii, a realitatii si a adevaruluim , care , chiar daca nu tine de foame , el poate CLADI, intemeia si consolida o natie , un popor , o colectivitate !!

 

Leave a Reply