RSS
 

Intunericul covarseste lumina

16 Sep

Cand trecerea vremii vine fara de voia noastra peste noi , unii au neispravirea sa nu aiba a da Creatorului Lauda cuvenita si au credinta ca Rau pe care il au din ancestrale faceri este luminita lui pamanteana .

Intunericul mintii unora covarseste Lumina care ne-a fost data spre implinire pamanteasca si fireasca i trecerea vremelnica pe aici.

Unii nu au trudit a sti ca fara de bun simt si fara de aplecare spre cele ale pacatului lumesc nu este traire, ci mai degraba uscaciune si lipsa de respect fata de legile mari ale tuturor facerilor cele ale Universului.

Stai sa te minunezi cum au in cuvintele lor aplecarea celui care a intocmit Facerea , cum au desarta credinta a nimicniciei pamantene ca sunt ceva in devenirea unei constelatii a muritorilor si ca dreapta lor umflare a unor clipe de aplecare spre ambrozie nu este edenul si nici macar drumul spre cainta .

Au pietre ca ei cu multe camioane fara a vedea rostul unor fapte pe care le-au produs cu buna stiinta si de care isi aduc aminte cand va veni o clipa in care nimic nu mai conteaza .

Cred ca negrul firii lor trezeste dreptatea si ca intunericul din credinta lor apleaca muntii sau fac miscare pamantului din care sunt alcatuiti .

Nimic mai fals !!

Dupa ce am participat la o emisiune la postul national de televiziune cuiva care ma acuza ca are adevarul la el si ca totul este in mana Lor acum i-am spus ca nu stie sa imbatraneasca frumos , ca daca asa vede nu am ce sa iau de la el pentru ca plinatatea lui de ura si de dorinta de razbunare nu-i face cinste pentru varsta si amarul de ani indurati in inchisorile regimului totalitar.

Suntem noi cei care trecem investiti sa fim judecatorii de semeni si sa ne arogam drepturile pe care numai unul le are pentru ca numai El are toate cheile fiintarii noastre ?

Fatarnicie si devalmasie in lutul de care nu mai au habar ca sunt ?!

In loc de printul Mischin avem caricaturi de mari cetateni si oameni de valoare de ei investiti si aplecatori de venin pentru orice alcatuire a firii care nu se construieste dupa nimicnicia capetelor lor cu mic creier pentru clipe mari si mare masa nervoasa pentru clipe de intuneric !

Avem aceasta drama intro vreme de tulburare a marelui traseu al Creatorului: sa simtim Raul pe care unii il au in firea launtrica a fiintei lor descatusat de meandrele sociale in clipele in care nisipul incalzit nu face a misca nimic si nu produce metamorfozarea lui in stanca dainuirii !

Ne minunam de intuneric , speram ca vom da de Bine si de Marea Lumina a Fiintei si intruparile din Haos avem datoria sa le tratam cu aplecarea spre trecatoare sminteli de fapturi care in marirea lor nu au cutezat a prinde Lumina si Frumosul vietii , nici in grupul de trai cel mic si nici in cel mare !

Mila mi-e de ei si aplecat spre relele lor voi cuteza a urmari petele pe care sunt convins ca permanent le vor lasa pe dara de praf a unei existente de tot …??!!!

Memento mori !!

 

Leave a Reply