RSS
 

CM !! – Dă-i dar înţelepciune şi pricepere!

21 Sep

O imensa bucurie ne-a schimbat viata in urma cu nouasute de zile !

Este stiut ca orice noua zvacnire a Inaltului spre o perfectiune a creatiilor Lui nu face decat sa deschida gustul nostru pamantean la innoire si speranta spre Bine si Frumos.

Suntem acum martorii unei sclipiri de diamant intro forma de vis a unei povesti deschise cu indoiala si cu strangere de inima …Suntem coplesiti de acest Dar si tinem tot timpul sa multumim Cerului de averea pe care ne-a dat-o si cu care ne-a indatorat .

Avem explozia de fericire in clipe pamantesti masurata si aplecarea spre Soare cu iviri angelice , simtim altfel zambetele si cladirile de lumina in fata pruncului dornic de a ne incanta ca suntem laolalta parinti si bunicii martori ai misterului numit viata si ai cladirii unei fapturi care ne-a schimbat modul de a fi si de a petrece restul vietii noastre.

Sa primesti Darul LUi asemenea lui Solomon :

“Fiindcă dorinţa aceasta este în inima ta, fiindcă nu ceri nici bogăţii, nici averi, nici slavă, nici moartea vrăjmaşilor tăi, nici chiar o viaţă lungă, ci ceri pentru tine înţelepciune şi pricepere ca să judeci pe poporul Meu, peste care te-am pus să domneşti,
12 Înţelepciunea şi priceperea îţi sunt date. Îţi voi da, pe deasupra, bogăţii, averi şi slavă, cum n-a mai avut niciodată nici un împărat înaintea ta, şi cum nici nu va mai avea după tine.”
( http://www.bibliaonline.ro/2cronici/capitolul1 ) .

Te astept la a fi deplin intro comunicare cu noi si in cuvinte si sper ca si atunci va fi ca acum :
o sa fim una in toate si cele ale mele in totalitatea lor vor fi si ale Tale .

Sa ne fii sanatoasa si plina de viata , Alexandra !

 
 

Leave a Reply