RSS
 

Draco

02 Aug

amenii de stiinta au descoperit un medicament care poate distruge marea majoritate a virusurilor, de la o simpla raceala pana la HIV. Acesta intra in celulele infectate si le face sa se auto-distruga.

In principal, ataca rinovirusurile umane, care stau in spatele racelilor si gripelor, febra dengue, virusurile stomacale, pojarul, rabia, HIV sau poliomielita.

Potrivit Daily Mail, antidotul se numeste DRACO si ar putea fi eliberat in farmacii in cel mult 10 ani. Cercetatorul Mike Rider, de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts, spune ca “este posibil sa distruga si alte virusuri la care pana acum nu se gasea leac, asa ca trebuie sa continuam cercetarile”.

Cand virusul ataca organismul, copiaza modalitatile interne de reproducere, pentru a se putea multiplica mai mult decat celulele sanatoase. Acestea se apara, dar nu intotdeauna reusesc sa invinga. Noua descoperire face insa ca celulele inamice sa se omoare singure.

In testele de laborator, DRACO a reusit sa ucida 15 virusuri, functionand atat de repede incat daca este administrat in stadii incipiente simptomele nici nu mai au timp sa apara. Din pacate, mai dureaza cativa ani buni pana cand medicamentul sa fie declarat sigur pentru organismul uman.
( sursa: http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/stiri-sanatate/medicament-care-distruge-toate-virusurile-de-la-raceala-la-hiv-1113408).
De ce m-am oprit asupra acestui fapt ?
Simplu .
Este de luat in seama orice efort al oamenilor de stiinta spre binele tuturor si de aceea art trebui sa apreciem mai mult acest gigantic mesaj decat cel al politiciernilor de orice natura !!
aceste fapte confirma ca avem oameni care cred in binele semenilor , ca avem fiinte vii care lupta pentru binele altora !

 

Leave a Reply