RSS
 

XC- tribalism iacobin

08 Mai

Vrem nu vrem , astazi , istoria acestui pamant , are a aminti , spre aducere aminte si a nu mai repeta si a nu mai injosi acest neam  ca se implinesc 90 de ani de la crearea unui partid nou , cu injositoare consecinte pentru identitatea noastra .

Am pornit de la maximalistii din 1917-1918, de la radicala stanga a socialistilor romani  la a ne tara in fata Moscovei si a cuteza prin biete cozi de topor de a slugarnicii rosia internalionala creata de lenin si acolitii sai ca o alternativa la a distruge prin milioane de alte cai biata fiinta umana care isi cauta de milenii o libertate a sa .

Unii au vazut ca acest bolsevism este salvarea, ca parte a ideilor crestine radicale care au fost  create a fi doctrina in mana unor asa zisi intelectuali care si-au permis sa ridice masele tribale la judecarea unei asezari sociale , cu limitele ei , destul de organica .

Nimeni nu poate spune ca nu a fost o alternativa a unor iacobini dresati masonic sa faca o accelerare a vremii pentru a vedea ce inseamna o putere data unor mase largi saracite , infometate si lipsite de cultura si de mesaje de normalitate umana .

La noi,  am avut un Partid socialist – comunist din 1921 in 1922 , apoi un partid comunist DIN romania ca parte a unui unic partid bolsevic mondial , legal pana in anul 1924 si dupa aceea , pe drept cuvant si pe dreapta judecata , scos in afara legii ca devenise antinational, sovietic ca agentura a URSS-ului la noi  si plin de neromani si de asa zisi ilegalisti , unii care nici nu stiau limba romana , istoria noastra si cutumele acestui pamant .

A fost asa de rusinos cum scriu ca nici comunistii nostri cand au fost la guvernarea acestei tari nu au dat totul pe fata de rusinea ideilor propagate atunci si de otrava data pe canale diverse la adresa acestui neam .

20 de ani de ilegalitate – 1921-1944 si apoi un drum al disperarii si al transformarii intrun cal troian pentru a distruge tot cei zdravan , romanesc si minunat in acest neam .

Nimic nu s-a gandit acasa niciodata , nimic nu au fost in stare sa aseze in constiinta existenta , nimic nu s-a dus spre jertfa cladirii perene a unei puternice personalitati energetice romanesti.si mimetismul apoi asa zisa independenta a lui ceausescu erau toate tot pe formatul moscovei si mai grav ale lui stalin teroristul numarul 1 al secolului al XX-lea.

Au daramat , au ucis , au cladit matci de pe la altii , au distrus tot ce ne reprezenta de la cladirea identitatii moderne a neamului , au pus cu josul in sus o societate in totalitatea ei crezand ca fac Binele , ca pot cladi ceva peren cu sange , cu mimetism si tribale constiinte care de cele mai multe ori erau recrutate din pleava , mizeria, mocirla societatii interbelice .

Ei au dorit o societate care nu poate fi cladita in zona umana decat prin crima , dictatura , terorism pe toate planurile si lipsa de scrupule in toate zonele umane in a duce pe toti in situatia omului lipsit de creier , maculatura , tabula rasa si dornici de a cladi , aici cred ca au reusit , un OM  NOU , prostul dornic de nemunca , plin de sine , ancorat in prezentul sau si al vecinilor pentru a fi mereu gata de a raporta ca si capra vecinului a pierit .

Avem a analiza la sange acest regim criminal , avem a rasuci totul in unghiuri diferite pentru a intelege ceea ce o minte rational umana nu poate : cum a fost posibil ca un asemenea partid al scursurilor , al veneticilor , al celor fara de tara sau cu o constiinta  din alte tari , a putut conduce un neam asezat in rosturi , a putut scoate un neam din matca sa , a deraiat un popor din mersul sau si a distrus o identitate in radacinii sale cele profunde .

Nimeni nu contesta ca din 1948 in 1989 nu au pus umarul la o munca a unui pseudo stup al lor , ca nu au ridicat gloatele , ca nu a scos multimile din glodul mizeriei in care erau , dar , in nimicnicia mea , intreb: cu ce riscuri , cu ce costuri , cu ce jertfe uriase ???

nu cred ca se merita sa spunem in concluzie ca a fost ceva pe care am putea sa-l identificam ca pozitiv , daca totul a fost cladit pe centralism in toate , pe principiul fuhrerului, pe lipsa de initiativa individuala , pe strivirea libertatii si liberei gandiri a marelui si unicului OM al creatiei celei mari , pe sufocarea liberei initiative a antreprenorului etc.

Un experiment care daca a fost si masonic a esuat in dauna in primul rand a creatorilor lui dar si pentru noi al istoriei noastre.Suntem rusinati si umiliti ca inca nu se doreste a fi egalizat in tara noastra fascismul cu bolsevismul , ca inca nu avem listele tuturor celor care au slujit , PE BANI , acest regim , ca nu avem toti tortionarii , toti turmatorii , toti cei care au fost coloana vertebrala a acestui regim timp  de 45 de ani , ca nu se doreste o curatatorie generala in acest domeniu.

avem a lauda initiativa sefului statului in numele istoriei nationale de a condamna comunismul , dar acest lucru este numai si numai o prima etapa pentru a ne innoi si curata .

trebuie sa urmeze reinnoirea noastra morala , recladirea noastra ca oameni normali , fara de teama decat de Creator .avem nevoie de munca onesta in acest domeniu vreo suta de ani pentru a ne reveni , daca nu ne reincaleca cei care detin puterea economica  si sa ne revanda sufletul satanei de tip bolsevic!

iacobinismul rosu , radical si cladit pe sute de milioane de suflete omorate si nevinovate devine un soi de venin de sarpe cu clopotei care ne-a fost dat ca miere de albine si …credem… in beneficiile ei …si astazi …CULMEA PROSTIEI …si a lipsei de civism !

XC- o pagina a rusinii umane si a distrugerii in esenta a unui neam prin cozi de topor din lemn strain!

 

Leave a Reply

 

 
 
  1. Andrei IoanNo Gravatar

    07/06/2011 at 11:37 PM

    Bravo! Tot respectul! Cat curaj aveti sa vorbiti asa despre comunism in anul 1981 aaaa…pardon, 2011, scuzati…