RSS
 

Ridica-te Soare !

11 Mar

Suntem intro faza a lumii terestre in care soarele Lumii se ridica la propriu.

Ziua , nu peste mult timp , incepe a fi mai mare decat noaptea .

Poate , cred eu si noi cei de pe aici , suntem intro etapa in care ne ridicam dincolo de orice angoasa a vietii noatre.

Avem a crede ca viitorul fiecarei fiinte din acest spatiu depinde de solidaritatea grupului si de curatirea lui de impuritati .

Am vazut cu totii ca justitia isi intra in drepturi si incepe sa fie ce trebuia de acum douazeci de ani : aparatoarea dreptatii dovedite si aducatoarea vestii celei bune ca acest neam se poate izbavi nu numai din exterior , ci mai ales din interiorul sau , cu ai lui , cu acele forte nationale care pot regenera neamul si identitatea pierduta .

Suntem pe un drum in care Soarele rasare iar pe strada noastra , suntem in faza in care avem speranta certa ca nu mai pot sta tradatorii, turnatorii si lingusitorii regimului criminal la aceeiasi masa cu cei asemenea mieilor , cu cei care au fost jertfe, cu cei care au fost sacrificati de regimuri antinationale si antiumane , ca cele legionare, comuniste etc.

Avem a spera ca incepe o perioada in care cei care credeau ca proclamatia de la Timisoara este viabila va fi , in care cei care sperau ca regenerarea noastra o sa vada si roadele , in care cei care nu au abdicat de la umanitatea lor sa fie scosi in fata istoriei si multumiti cu acel binevenit cuvant de iertare si cainta ca au fost cozile de topor ale Uniunii Salbatice din Rasarit .

Suntem in fata unei ere pe care daca am avea cu cine sa o gestionam cum trebuie ne-am gasi iertarea in fata celor care au crezut in bine , in Adevar, in Frumos si in Dreptate.

Criza aceasta a avut si un merit al ei ca a rascolit prostimea cea fara de haine intelectuale , ca a saracit fortele celor care aveau decizia bolsevica , ca a inceput sa creeze un nou drum pe o cale care nu mai poate fi a comunistilor , nici a celor care se revendica de la ei sau din ei .

Soarele , iubitorul Luminii , dadatorul ei ,  nu poate fi cel care sa dea forta gunoiului care este in obste , mizeriei care ne-a adus in stadiul ca cei multi de la noi sa hotarasca sa paraseasca Tara , Neamul in favoarea Binelui propus de altii si nu de cei de la noi pe care i-am investit cu putere nu in numele lor , ci intru al nostru .

Unde vedem soarele acolo sa mergem si unde vedem noua Lumina acolo sa fim , ca ne ajunge fratilor de cand nu mai stim ca suprema valoare a noastra este sa fim ROMANI , sa NE IUBIM NEAMUL si TARA , sa crestem cu identitate si cu mandrie in cele ale noastre si sa speram ca suntem pe drumul  cel bun , daca ne curatim de resturile care ne-au adus condamnarea si damnatia binemeritata , ca am avut comunisti si utecisti sefi la cele mai dinamice timpuri ale istoriei noastre si ale lumii .

Ridica-te Soare si vezi poporul tau plin de griji si deznadajduit si da-i speranta spre mai bine prin Lumina Ta !

 

Leave a Reply