RSS
 

Lenin coborat ?

05 Mar

Acum 21 de ani statuia lui Vladimir Ilici Ulianov alias LENIN din fata Casei Scanteii /Presei Libere a fost coborata de pe soclu la presiunea multimilor care nu mai suportau  o imagine a unuia care amintea de cei mari mari teroristi si anarhisti ai lumii .

Am dat fizic jos de pe soclu o statuie care simboliza si supunerea noastra Rusiei si celor care se supun secerii si ciocanului regimului nefiresc , anticrestin si despotic rus , impus cu forta si cu ajutorul cozilor noastre de topor si in Romania .

Dar Lenin a fost cu adevarat coborat de la noi de pe soclu sau nu ?

Acum stand stramb si judecand drept parca Nu si poate sigur un nu hotarat !

Prea multe inca ne leaga de ceea ce a fost , prea multi sunt inca in atentia noastra si ne conduc de atunci citire pana astazi , prea multi primesc onoruri in democratie ca au slujit regimul criminal impus de Lenin si acolitii lui si pe la noi , prea multi inca nu s-au trezit , prea multi nu vor si unii nu pot fi treziti , prea multi fac jocurile celor care si in urma cu multi ani conduceau , prea multi sunt in starea de leguma si mult prea multi s-au saturat sa mai aibe stire de ce este pe la noi si au plecat peste mari si tari numai sa nu mai vada consecintele unor regimuri care tot pe ei,  cei rosii,  inca ii au in conducerile diferitelor institutii .

Lenin deci unde este ?

Pare nevazut , dar inca eu cred ca este pe soclul statuii lui chiar daca material statuia nu-l mai are !

Cu ce folos l-am indepartat de acolo ?

Mai bine era unde ai nostri comunisti  l-au asezat candva in istorie si aveam alta devenire si un alt proces istoric al democratizarii Romaniei , in care scapam de cei care au condus tara pana in 1989 si aduceam orizonturile neamului la faclia democratiei occidentale , fara de sincopele care ne-au facut de ras si din care rasar cu miresme de animalitate si grota falnicele mineriade .

Cu ele ne-am pierdut tot nectarul care ne fusese dat cu darnicie de toti semenii de buna credinta din tara si , mai ales , din afara ei .

Am pierdut o sansa si inca nu am gasit-o pe cea de a doua .

Unde este statuia lui Lenin ?

Acolo si poate daca nu o vedeti pe soclu nu este mare pacat ca o simtiti in suflet ca o mare pierdere si ca tot binele de atunci nu se mai intoarce , nu ?

Ce grazavie am realizat prin inaintarea in ani fara de ea cand tot ce s-a miscat pe aici a fost in spiritul ei ?!

Pacat !!!

P.S.

Aceasta este a 600 postare a mea pe blog!

Multumesc cerului de ingaduinta de a fi in blogosfera !

 

Leave a Reply