RSS
 

Islamul se supune lui ALLAH !

30 Ian

DE CEL PUTIN TREIZECI DE ANI MA INCANTA SPUSELE PROFETULUI MUHAMMAD SI AM FOST CEL CARE INCA STUDENT AM CAUTAT SA INTELEG OMUL DIN ISLAM .

SI AM GASIT SOLUTII SI M-AM BUCURAT !

Dar acum , in vreme mea , se intampla lucruri ciudate in unele state islamice in care oamenii nu mai sunt ai profetului , ci stapanii sunt distrugatorii doctrinei !

A apara pe cei nevoiasi , a asigura pacea caminelor in locuintele celor multi si a face ca fiecare sa aiba o multumire in fata maritorului Profet este o cinste pentru cel care conduce un regim al muslimilor in vremea de astazi .

Dar a pune tancuri , a cata a te impune in vremea in care poporul nu te mai vrea seamana a razvratire fata de mila , izbanda si binefacerea Lui Muhammad .

Cred , si nu cred ca ma insel , ca marele profet al Islamului nu da dreptul nimanui sa asupreasca fata cea de iubire a fiecarui supus al sau , ca in credinta trebuie respectat tot OMUL care este in aceasta religie si ca cei care vremelnic conduc aceste state trebuie sa plece pentru fericirea  de obste a multimilor suparate si tulburate ca echilibrul credintei lor a fost tulburat de oameni care nu mai sunt in marea placere a ideilor profetului cel bineindreptat spre Credinta in Allah !

Jos orice tiranie care nu indreptateste sa fie poporul cel mare si credincios stapan in credinta cea adevarata a Marelui profet al Islamului care este si va fi MUHAMMAD !

 

Leave a Reply

 

 
 
 1. bogdanNo Gravatar

  30/01/2011 at 11:57 AM

  Din pacate este din ce in ce mai mare in lume influenta wahhabism-ului, prin scolile musulmane ce se deschid zilnic in toate colturile lumii, o denaturare a islamismului dar care prinde la mintile necoapte, in special pe continentul african

   
 2. jrNo Gravatar

  31/01/2011 at 9:42 PM

  sa fie oare democratia, compatibila cu lumea musulmana?