RSS
 

Nuielusa ?!

06 Dec

este ziua sfantului Nicolae , este bucuria copiilor  !!

Mosul vine am de an cu multe cadouri pentru acei copii care au fost cuminti , ascultatori si inaltatori in fapte .

El are pentru unii din ei , putini la numar si nuielusa cei pedepsitoare pentru fapte care nu-l cinstesc pe viitor ei   proprietar .

dar in aceasta zi este ca si in viata .se poate si mai bine !

Ce ne-am dori noi , cei mari de la Mosu ?

Eu sincer cred ca as cere mai multa bunatate, omenie, spirit de solidaritate in fata relelor cotitiene de la orice muritor .

As cuteza sa-l rog sa ne trezeasca la realitatea zilei , sa avem mai multe aplecare spre noi , spre fiinta noastra , sa ne creem clipele de bucurie cotidiana din faptele noastre firesti , marunte , din dorul de a fi noi cu noi cinstiti , nemincinosi si dornici de indreptare .

Sa ne dea si noua din darul Lui si sa avem o abundenta de omenie, de inspiratie spre fapte bune , spre a nu supara cu vorba sau cu fapta pe cel deaproape .

Sa ne focusam spre a mari tot sufletul fiecarui om , sa -i atragem atentia intro maniera pozitiva si potrivita la greselile realizate din nevointa , din rautate negandita , din beleaua fapturii intunericului din noi.

Poate ne da si noua cei care credem in el un pic de tinerete fara batranete , un pic de voiosie a ingerilor cu care sta in tovarasie, un pic de nectar de ambrozie si multa rabdare a clipei de belsug realizat prin munca in credinta , un pic de o alta croiala a unui destin care se doreste mai implinit , mai apropiat de bogatia zambetului oamenilor la vederea fapturii noastre.

Nu cred ca suntem doritori a renunta la tine Mosule pentru ca prin tine spiritul  blandetii si al omeniei ne insoteste viata aceasta .

Te rog sa nu ne uiti  si sa ai incredere ca avem nevoie sa ne ajuti sa ramanem copii , sa fim curati , sa inaltam imnuri vietii curate , iubirii si credintei , sa fim visatori , sa zambim sincer , sa oferim caldura sufleteasca celor fara de caldura si sa fim apropiati de cei infrigurati cu sufletul.

stau si ma gandesc ca si daca nu erai trebuia sa fie o minte de crestin care sa te creeze, care sa te insufleteasca si sa te roage sa existi pentru o speranta de mai bine pentru toti  si pentru toate ale vietii si asa trecatoare .

Pe unde treci daruesti iubire , pace intre semeni si intre popoare , pace in suflete , pace in lume si multe zambete la milioanele de copii ai planetei .

In randul lor fa bine , te rog Mosule si adu cele mai bune si inaltatore diamante ale omeniei si nepoatei mele cele gingase si sarut-o din partea mea cu dragostea mare pe care bunicul o poarta spre implinirea zilei !

Multumesc din suflet ca existi !

Sa fii sanatos !

 

Leave a Reply

 

 
 
  1. Aurel SoareNo Gravatar

    06/12/2010 at 6:50 PM

    La multi ani Eduard si tie de Sf Nicolae, ziua ta onomastica ! Ma bucur si eu ca ne-am regasit !
    Poate primesc de la tine o adresa de email .
    Cu bine !