RSS
 

Nimicul creator

11 Dec

Mai sa nu iti vina sa crezi ca totul s-a format din nimic !

asa afirma unii dintre oamenii de stiinta .

Poate ca Universul a fost creat din nimic!

Cercetatorii Universitatii din Michigan, au emis o noua teorie referitor la crearea Universului, pe baza unor determinari experimentale, scrie publicatia online DailyGalaxy.

Pentru a demostra aceasta noua teorie, specialistii au folosit un laser de intensitate inalta precum si un accelerator de particule, pentru “a crea ceva din nimic”.

Igor Sokolov, specialist in cadrul Laboratorului de stiinte spatiale, impreuna cu colegii francezi condusi de profesorul Gerard Mourou, director si fondator al Centrului de stiinta pentru laseri ultrarapizi, din Franta, au calculat cum dintr-un singur electron, pot fi produse cateva sute de particule noi.

Ei au precizat: “noi credem ca acest lucru se intampla si in Univers, in cazul pulsarilor si a stelelor neutronice”.

Astfel, ei incearca sa demonstreze anumite premise false ale teoriei relativitatii a lui Einstein, declarand ca: “vidul este de fapt o combinatie de materie si antimaterie avand o anumita densitate de particule, iar noi nu putem percepe aceste particule si antiparticule prin efecte observabile pentru ca se anuleaza reciproc”.

Inca din 1990, se cunoaste faptul ca in conditii speciale, in campuri electromagnetice puternice anihilarea particula, antiparticula poate fi sursa de noi particule.

Cercetatorii descriu aceasta lucrare ca un real progres teoretic, si un “salt calitativ in teoria aparitiei Universului.”

( sursa : http://www.ziare.com/magazin/spatiu/universul-s-a-creat-din-nimic-cea-mai-noua-teorie-cosmologica-1061437).

Si cand te gandesti ca cei mari si credinciosi dinaintea noastra afirmau tot asa si mult erau contestati si chiar au avut si de patimit, chiar si cu inchisoarea !

poate in viitor lucrurile vor merge intracolo incat tot ceea ce este in Carte sa fie total adevarat.

La buna cunoastere !

 
 

Leave a Reply