RSS
 

Intalnirea

01 Noi

Ieri noapt pentru intia oara am avut bucuria de a ma intalni in vis cu cel care imi era cel mai aproape de suflet . O strafulgerare a memoriei mele a facut posibil sa am o imbratisare cu adanci rezonante in suflet cu omul meu model .

Trairea momentului nu poate fi explicata in cuvinte , iar imbratisarea si adanc aplecarea noastra , unul spre altul a adus o liniste in ambele suflete .

Greul este ca fara de cuvinte si cu imagini fragmentare totul a fost rapid si aducator de liniste , dar si de sculare si trezire urgenta la realitatea zilei de 31 octombrie .

M-am uitat la ceas si el arata 0.31.

In ziua precedenta am avut discutii despre el , am exprimat sentimente de mandrie ca apartin lui , ca seman cu el , ca multe din gesturile , din felul meu de a fi sunt de la el , ca actionez de cele mai multe ori ca el , ca daca ar fi , ar fi mandru de tot ceea ce fac, ca intotdeauna cand era pe aici .

Acum ma  multumesc a spera ca are grija de noi , ca tine sa munceasca ocolo  pentru binele nostru , ca noi ne rugam celui Preainalt sa il aiba in grija ocrotitoare si sa-l ierte de cele facute , pamantene .

Ne-am intalnit , ne-am stras in brate si ne-am privit apoi indelung , cateva batai de aripi de sperante .Aveam sentimentul sa suntem una , ca traim intrun univers unic al nostru si toate ale mele sunt ale lui si invers .

Constiinta mea se contopea intra lui si miscarea duhului nostru se impreuneaza in neantul care ne inconjoara .

Sa ai multa Lumina si tihna , aparandu-ne clipa de clipa  !

 
 

Leave a Reply