RSS
 

Cenusiu

19 Oct

Parca nici vremea nu rtine cu noi.Totul in jur capata culori de toamna mohorata , plina de ploi , care mai de care mai imbelsugate in a aduce cu ele dstulele griji ale aflarii noastre intrun razboi cu noi insine si cu ceilalti .

In jurul nostru toate bat a cenusiu, toate sunt pestrite , de la fetele oamenilor care fara prea multa aplecare sunt posomorate si pline de nelumina bucuriei de a fi om , la cenusiul din jur , al naturii care participa si ea la intunericul nostru in care dorim sa ne afundam .

Placeri de sado sunt ivirile de zambete din partea unora care mai cer sa fie si ei oameni , adica sa aiba un bun respect de la semeni ca exista si ei , ca bucuria din suflete nu s-a evaporat, ca dorinta de a fi traitor al clipei frumoase si unice pe acest pamant nu s-a stins .

Doamen cum mi-e dat a trai in aceste timpuri de licoare otravita , de repaos al linistii, de afundare a creatiei umane in animalitate , de

nerecunoastere a vremii in care trebuie sa fim asemenea dobitoacelor si sa parem ca intelegem ce vrea stapanul .

stapanul cui ?

I-am dat eu cuiva dreptul sa-mi ia fericirea de a fi Om , i-am dat eu speranta cuiva sa ma faca sa trec la animalitate prin votul meu , i-am stigat eu cuiva ca ar avea dreptul sa ma simt umilit in tara mea , i-am facut eu avansuri cuiva sa ma inanteze la rubrica de fara speranta in care ne-a introdus o natie intreaga , i-am spus eu celor care au deciziile ca fiicele si fiii nostri trebuie sa fie mandri ca apartin acestui neam si nu sa caute a se lepada de el si a merge care incotro apuca pentru a isi crea patria lui , de simtire , de traire si de satisfactii.

Suntem la un liman al urii de noi insine , suntem in pierderea firii normalitatii existentiale  si cautam sa ratacim intro vreme cand firesc ar fi sa ne adunam si sa cream pacea sociala a binelui comun! Am luat-o razna , ce vorbe , ce mesaj de parca cineva acum , aici , are acest crez pentru pamantul care il tine inca deasupra !?

Toate nu par , ci sunt CENUSIIIIIIIIII…. pacat !

 
 

Leave a Reply