RSS
 

Vlastare perverse

10 Aug

Citesti si nu-ti vine a crede ca multe din cele care sunt au la temelie multi de minciuni si iadul in toata splendoarea lui .de la el , prin el , vlastarele perverse al regimului totalitar au reusit si reusesc la murdareasca totul , sa ascunda totul , sa faca o scenarita proprie , numai de ei stiuta prin care la un moment anume dat de ei sa aiba controlul informatiei , puterii economice si astfel sa te sugrume la nivel soft .

Dosarele de la CNSAS scot la lumină modul în care anumite personaje şi-au turnat familia, colegii, rudele şi au spionat în favoarea regimului comunist, iar după 1989 au beneficiat de avantajele oferite de statutul de revoluţionar cu patalama. Ziarul „Puterea” vă prezintă în exclusivitate „promoţia 2009”, deconspirată de CNSAS, care cuprinde peste o sută de revoluţionari ce au fost trimişi în faţa instanţei pentru a se stabili calitatea de colaborator sau lucrător al Securităţii.

După Revoluţie am asistat la un adevărat sport naţional în ceea ce priveşte eliberarea certificatelor de revoluţionar, aducând o mulţime de avantaje celor care au ştiut cum să pună mâna pe un astfel de document. Fie că au fost sau nu în mijlocul evenimentelor fierbinţi din 1989, peste 20.000 de personaje au  beneficiat de pe urma acestor certificate. Cifra a atins un record la un moment dat, fiind înregistrate peste 30.000 de nume. Politicienii s-au dedat şi ei la borcanul cu miere.

Pentru că au obţinut un certificat de revoluţionar, mulţi dintre cei care au probleme la dosar au beneficiat timp de douăzeci de ani de avantajele oferite prin lege. Au avut parte de sporuri speciale la salariu, prioritate în asigurarea unei locuinţe din fondul disponibil de locuinţe sociale, chirie la nivel minim prevăzut de lege pentru locuinţele din fondul locativ de stat, dreptul de a-şi cumpăra sau închiria cu prioritate – fără licitaţie – din fondul de stat un spaţiu comercial sau de prestări servicii corespunzător, cu o suprafaţă utilă de până la 100 mp, acces gratuit al copiilor la creşe şi grădiniţe, au putut primi o subvenţie de stat egală cu 50% din dobânda aferentă unui credit bancar de până la 20.000 de euro, contractat pentru cumpărarea unei locuinţe. Conform legii, au beneficiat de atribuirea, în limita posibilităţilor, în proprietate şi cu clauză de neînstrăinare timp de 10 ani de la data dobândirii, a unei suprafeţe de 10.000 mp de teren extravilan şi 500 mp de teren intravilan pentru locuinţă. Alte facilităţi au fost să li se dea în proprietate – fără plată – a unui loc de veci, acces gratuit la medicamente, transport gratuit pe calea ferată – 12 călătorii la clasa I, pensionarea cu cinci ani înainte de împlinirea vârstei standard, scutirea de la plata taxelor pentru serviciile publice de radiodifuziune şi de televiziune pentru cei cu venituri lunare mai mici decât salariul mediu brut.

( sursa :http://www.puterea.ro/news6740/Statul-plateste-sute-de-revolutionari-turnatori.htm )

Avem cu fapte cel putin pana acum peste 200 de astfel de cazuri care bine mersi sunt privilegiati ca ne-au turnat , ca au ” luptat ” contra democratiei , ca au jucat dublu si le-a iesit .

Intrebare : Cum a fost posibil sa le iasa ?

Raspunsul este simplu .El imbraca forma unei mini glume ca dupa 89 la vremuri noi , tot noi ! Cam aici ar fi esenta ! Cum sa ne rupem de trecutul bolsevic daca nu a fost si nu este vointa politica pentyru aceasta ? Cum sa avem albul imaculat necesar intro reconstructie morala pentru o natiune , daca nimeni nu doreste din clasa politica de 20 de ani aceasta ?Cum sa capeti incredere ca lucrurile se schimba daca mergem din rau in mai rau  cu complicitatea si cardasia lui ” NOi cei care v-am prostit o sa o facem in continuare cu p0lacere si cu bucurie .

Ceva de genul : prosti erati si acum asa sunteti !

Unde sunt organele statului de drept pentru a face lumina in toate aceste intunecate cai ?

Unde sunt concluziile oficiale despre cohorrtele de informatori , turnatori  etc. de la fiecare loc de munca , din aer, de pe pamant si de sub apa ?

Vorbe …

Ele sunt agitatii intrun pahar cu apa , iar ei sunt victoriosii acestui sistem .

Ei ne rad in nas !

Ei se cunosc intre ei si jubileaza la orice infrangere a democratiei de inceput din aceasta tara !

Ei sunt scenaristii grozaviilor de pe la noi !

Ei ne invata ca putem trai si cu mai putin cand ei decid , parca ar fi zeii nostri si nu cei care au obligatia sa chiverniseasca averea tarii !

Doamne, unde esti tu , Tepes , Doamne …

 

Leave a Reply