RSS
 

Scarba !

17 Aug

Evenimentele de ieri cand la maternitatea din Giulesti/Bucuresti /Capitala tarii au murit patru bebelusi mi-au  facut mult rau , m-au intristat si mi-a venit sa urlu si doream sa fac ceva , dar cum ?

Daca erau copiii mei ?Daca eram eu sau fetele mele in cauza , ce faceam ?Greu de spus si infiorator de trait .

Cum este posibil sa fie acest fapt asa de mediatizat si in schimb nimeni , sau aproape nimeni sa nu se intrebe de sufletele parintilor acelor copii.Autoritatile / Doamne apara !/ au fost depasite si incalcite de neputinta de a fi oameni si ele alaturi de cei in suferinta .

Nu avem clare proceduri pentru aceste evenimente !

Nu avem oameni care sa fie pregatiti se serveasca imediat pe cei in mare suferinta psihica si sufleteasca !

Nu avem decenta sa ne facem sarcinile din fisa postului , chiar daca avem salariile pe care le meritam daca acesta este nivelul economic, politic si de speranyta pe care il avem .

Nu avem elementare fire  de suflet care sa ne conduca la o normalitate a tratarii unei catastrofe umane in care am fost si eu parte .

Pacat !Mare pacat !

Sentimentul meu general fata de acest eveniment este de o mare si mareata scarba de ceea ce mi se intampla mie ca unul contemporan cu  ele .

Mi-e greu a crede ca nu suntem cap[abili de mai mult !

Mi-e greu  aspune ca sunt lipsuri de sistem !

Dincolo de toate este o lipsa de solidaritate umana cu dramele unor oameni gasiti o data in viata lor la un loc unde poate nu trebuiau sa fie !

Ei ca ei , dar acesti ingeri nevinovati ce vina au ?

Greu sa dai explicatii !

Dumnezeu sa-i primeasca in Rai pe ei si pe noi sa ne taram inainte in mocirla care vad ca din ce in ce mai mult ne prieste !

Compasiune si mii de fire de tarie catre sarmanii parinti indurerati !

 

Leave a Reply