RSS
 

La multi ani, Alexandra !

30 Aug

O raza de lumina, un pitic care  este precum o sfarleaza, un ghemotoc de energie uriasa , o fiinta  ce nu face decat sa aduca tuturor energii pozitive si benefice sufletului lor ,  o nepotica harazita de Dumnezeu sa implineasca Lumina noastra cu a ei luminita , este astazi sarbatorita .

E o prima a ei sarbatoare  cand stie ca este in centru zilei , stie ca o merita , simte ca e ceva .

In trecutul an , in  acesta zi era scufundata in apa si cu acesta ocazie intra in randul  celor  cu  acest nume sfant pe deplin .Cu drepturi si cu dreptul !

513   zile de fericire  a creat acest suflet in viata mea !

Ea – energica , isteata,  iscoditoarea,  sireata,  plina de iubire  si  inteleapta clipei si a rostului ei  are ziua onomastica astazi  si un an de la botez !

Nu stie a vorbi , nu poate a citi aceste randuri , dar in viitor ea se va face puternica , mare , dornica de a privi si trecutul ei  si va avea timp si ragaz  de a citi aceste  randuri scrise cu dragostea unui bunic pe care ea il iubeste un pic – adica foarte mult !- fata de cat bunicul o iubeste pe ea .

Argintul viu , energia fiecarei clipe , face ca Alexandra sa dea tonul in toate .

Nevoile ei devin grijile noastre , grijile ei  devin preocuparile noastre , preocuparile ei sunt izbanzile noastre , iar izbanzile ei sunt bucuriile si inaltarile sufletelor noastre .

Stie ca e iubita , simte , vrea numai ea sa fie in centru atentiei tuturor , este o iscoada a incercarilor in care se poate afla inca ceva .

Tine minte , are arcuirea de a trece repede peste obstacole  si priveste cu mandrie  clipa in care i se satisfac toate dorintele .

Ea , Emma,  ea fiinta plina de harul prunciei alese,  cu zambetul mereu pe fata ,  ea se implineste prin trezirea necuprinsei multumiri din partea noastra pentru ca este sanatoasa, plina de iuteala care vine din trup , dar , mai ales , din suflet .

Urarile mele , oricare ar fi ele , sunt prea putine pentru a exprima in cuvinte bine mestesugite ceea ce simt pentru Pischineata al nostru .

Omul care mai  mult comunica prin strigat decat prin cuvant ,  stie ce vrea .

Fiinta care te cumpara prin simtire profunda a sufletului si care te respecta enorm cand vede in tine pe cel care ii dai totul  voiosiei ei ,  gingasiei ei , zambetului nastrusnic al ei.

Sa fii mereu fetita dragalasa care bucura pe parinti , pe bunici!

Sa ai parte de bucurii si de joaca multa din care soarele sa nu-ti lipseasca si sufletul sa-ti incalzeasca !

Sa fii mereu dulce , sa razi , sa fii dragalasa si sa ai parte de sanatate , ca stra-strabunica ta  , si , mai mult, sa mergi in Lumina zi de zi si sa privesti soarele cu deschiderea ca frumusetea ta , voiosia ta  si caldura ta vor deschide usile inimilor celorlalti .

Sa cresti in respectul firii acestor oameni cu care vei fi in contact zi de zi si sa iti respecti parintii cei truditori in orice ceas ca tu sa ai meru placerea de a fi zambitoare !

LA MULTI SI MULTI ANI  !
semneaza : bunicii

 
 

Leave a Reply