RSS
 

Dispretul inrudirii

27 Aug

Asa cum stiam de mult , iata ca monstruosul furer are origini de care si el daca ar trai s-ar cutremura .

Individul care a  dus in secolul al XX-lea cel mai infricosator program de exterminare in masa a evreilor  era el insusi cu origini evreiesti.

Jean-Paul Mulders, un jurnalist din Belgia, si Marc Vermeeren, istoric, au reusit sa dea de urma rudelor Fuhrerului, inclusiv de fermierul austriac care ii este var, in cursul acestui an. In mostrele recoltate de la acestia s-a gasit un cromozom foarte rar in cazul populatiei vest europene, insa adesea intalnit in cazul marocanilor, algerienilor si tunisienilor, la fel ca si in cazul evreilor.

“Hitler era inrudit cu oamenii pe care ii dispretuia”, scrie Mulders in revista belgiana Knack, care a publicat rezultatul investigatiilor celor doi. “Este un rezultat surprinzator”, a fost nevoit sa recunoasca si Ronny Decorte, specialist in genetica din cadrul Universitatii Catolice din Leuven.

Mostrele de saliva recoltate de la 39 de rude ale liderului nazist arata ca Hitler se trage exact din rasa pe care incerca sa o extermine, relateaza The Telegraph.

Nu este prima oara cand despre Hitler se spune ca nu ar fi fost chiar un arian, el insusi fiind foarte preocupat de originile sale, preocuparile sale fiind justificate, dupa cum observa geneticianul.

Despre tatal sau, Alois, se stie ca ar fi fost copilul ilegitim al unei servitori, Maria Schickelgruber, si un un evreu de 19 ani, Frankenberger.

( sursa :http://www.ziare.com/magazin/stiri-magazin/hitler-avea-origini-evreiesti-si-africane-1037203 )

Mereu , in istorie , sunt acesti indivizi care provin din zone in care intunericul este majoritar, in care originile sunt mai rele decat ei vreodata ar fi cutezat a spune sau ar fi  crezut .

Copilaria lui a fost zdruncinata de multele fracturi psihice  si de aici traumele neuropsihice pe care le-a manifestat mereu in anii de putere malefica asupra a milioane de oameni nevinovati , dar cu o aparenta vina ca a dat drumul politic , prin vot , unui bolnav care a putut cu ajutorul unor tipi asemenea sa secere lumea dupa imaginile bolnavicioase ale lui si ale acolitilor lui .

Durerea cea mare este in mecanismul inspaimantator prin care o masinarie pusa la punct de un grup de scelerati poate distruge mase de oameni nevinovati sau fara de aparare .Nu judecata , nu aparare , nu pedepsire  fireasca pentru cei cu cazuri penale , ci u8cidere si masacru la acele fiinte care , considerau ei , au toata vina din lume pentru ca sunt de anume origini si au anume putere financiara .

Cea mai mare grija de astazi , si iata au trecut saizeci si cinci de ani dupa cel de-al doilea razboi mondial , degeaba , pentru ca mecanisme ca sa nu mai ajunga oameni cu sechele psihice , neuropsihice etc, la putere cu ajutorul unor mase de cetateni iubitoare de sange nevinovat,  nu au fost create. Este un mare pacat !

Oare degeaba toate aceste jertfe , daca oamenii nu creeaza restrictii pentru bolnavii  care pot  ajunge la guvernarea unor natiuni !

 

Leave a Reply