RSS
 

Avem a zice !

03 Aug

Avem a zice ca indiferent de nivelul nostru de orice fel suntem o natiune , libera si calita in focul trecutului , de cele mai multe ori neprietenos noua , poate si din vina noastra , a ciobanului din Miorita !

Dincolo de tot si de toate nu putem ingenuchia sau chiar sa ne taram inainte cand vor unii ! Poate Da cand am vrea noi !? Sau , poate , ne-am obisnuit cu starea de taras si ne mai si simtim bine ?

Ar fi culmea !

Avem a zice ca verticalitatea generala ne este necesara , ca spiritul romanesc trebuie intarit in cele bune ale lui , ca nu putem sa ne construim propria casa cum vor altii , ca suntem in stare – daca nu ne-am mai manca intre noi in continuu -sa ne salvam de la raul general cu acei romani care cred in tara .Avem nevoie de chemarea unei forte politice pentru care roman este o mandrie si munca pentru aceasta tara un jertfelnic al meritului ca suntem oamenii acestui pamant si nu al altuia .

Unde pui ca unii nu ne dau voie nici sa ne batem pe monede ceea ce suntem in stare de a fi ! oribil tupeu de concetatean al cui ? Cine imi da mie dreptul de a interzice ceva cuiva in dauna gandirii si actiunii aceluia ?

Poate ne mai trezim si vom fi si vulturii  !

 

Leave a Reply