RSS
 

Stelele revărsatului zorilor

01 Iul

Te scoli dis de dimineata plin de forta si cu toate cele ale grijilor noptii si ale gandurilor zilei te inhami la ceasul invingerii orelor de munca din ziua harazita noua de a fi pe acest loc .

Stelele revărsatului zorilor  iti vestesc noua zi in  care tu cutezi a te avanta si a crede ca toate din lumea aceasta sunt pentru ca tu sa te simti fericit , pentru ca tu sa fii mandru ca esti om si ca te-ai nascut pe aceste meleaguri .

Te uiti in jurul tau si este totul plin de inaltare dumnezeiasca : toate lucrurile sunt in rosturile lor , oameni voiosi si plini de speranta acestei zile , minunatie de cuvinte ale unei alese comunicari intre noi , griji marunte care nu pot umbri mare frumusete a clipei de indestulare ca suntem sanatosi si ca muncim intro zona in toti oamenii sunt plini de viata si multumiti de sine .

Ne este drag  ca suntem in pas cu cele mai alese sentimente ale celorlalti semeni straini catre noi , ca ei au la vreme de grea incercare numai cuvinte de lauda si trecere a miracolelor in inimile noastre .

Suntem fericiti si cutezatori in toate si incercam sa facem acele alese lucruri care ar putea ajuta pe ceilalti care pot fi la ceas de primejdie .Poate aici gasim mari framantari in alese constiinte , dar suntem realisti ca le putem rezolva cu mulkta repeziciune si eleganta .

Problemele ivite in diferite sisteme sociale sunt curent adaptate la cele mai concrete si eficiente masuri pentru redresare si indepartare a cauzelor care le-au produs .

O zi in care stelele inca sunt pe cer si zorile in care abia mijesc !

O zi ca oricare alta !

Pe ce pamant ?!?!

 

Leave a Reply