RSS
 

Lins pe creier

04 Mar

Daca am fi intrun scenariu SF poate nu ar fi rau a ne gandi cum ar fi sa fii lins pe creier , viu fiind .Te-ai simti asa de bine si te-ai crede asa de important incat nu cred ca mai poti sa vezi realitatea cruda din jurul tau .cred ca suntem pe acolo acum cand iar am inceput una sa zicem si alta sa fie realitatea .

Totul in jur are aspect de procesul lui Kafka .Nimic nu mai este ce pare a fi sau pentru ceea ce a fost creat sa fie .Toata lumea se invarte in jurul cozii, multi cred ca unele masuri care sa amelioreze starea de metastaze sunt benefice fara sa constientizeze dezastrul neinceperii firescului moral al acestei societati .

Fara repere de moralitate , fara aspectele cresterii unei modalitati in care omul sa fie respectat si fiecruia sa i se prezinte nota de plata a ceea ce este nu cred ca mai putem inainta .

Autosatisfactia pe nimicuri iti creeaza starea de orgasm nervos( am vrut a spune intelectual, dar am crezut ca e prea mult )care te face pe moment fericit si acesta poate tine la unii o viata , dar la altii nici cateva secunde .

Nu poti innoi o societate cu mesaje si impulsuri vechi , neancorate fiintei umane din mileniul al III-lea.

 

Leave a Reply