RSS
 

Drumeti prin viata

26 Mar

Venim in viata prin dragostea parintilor, pe calea nasterii trupesti, prin patimire si pacat .Mugurii vietii, copiii, sunt roadele cele mari ale tainei venirii noastre in aceasta pamanteasca lume .Innebuniti de simturi suntem inrobiti  de pofte si de mii si mii de nevoi .Crestem si ne inaltam in aceste sensuri adancite de clipele in care ne asemanam dobitoacelor .Din cand in cand , unii ne mai cutremuram si incercam sa ne vedem cu flacara trezirii la Fiinta , la facultatea zidirii, a ratiunii , a lucrarii sufletesti la care avem datoria a lucra in fiecare zi .

Chipurile , nalucirile , navalirea patimilor, chinuirea trupului, figurile rele incercate de Bine, vicleniile cetatii, confuzia zilei toate ne sunt date sa le luam cu noi , daca suntem constienti sau nu .Alta cale nu avem _ suntem trecatori, drumeti prin viata !

Ce avem a face ?

Sa purtam in cinste cele care ne-au fost date sa le ducem cu noi, sa caram o cruce care este a noastra , pe care noi o imbogatim cu ale noastre deveniri , ravne , munci , credinte , jertfe si laude nesperate aduse Luminii.

Raul rasarit in orice vreme la viata noastra sa ne fie cale spre a atinge bucuria ca suntem traitori ai Soarelui vietii !

 

Leave a Reply