RSS
 

Oare?

06 Ian

Oare e bine :

# ca ne framantam atata pentru mizeria acestei vieti?

# ca suntem ancorati de un sistem de valori care ne incorseteaza si cateodata ne umileste in esenta fiintei noastre?

# ca vremea ne-a dat sansa de a fi calcati in picioare de vremelnicii zilei ?

# ca trupul nostru secatuieste , in fiecare zi, de elementele sale esentiale si suntem intrun genocid al speciei , pe principiul ca scapa cine rezista ?

# ca suntem intrun vartej al deconstrucriei neamurilor si gintilor din care in ultimul timp nu avem decat de pierdut si in care mai nimeni cu puterea deciziei nu face nimic ?

# ca fiintele crude/tinere din orice parte a planetei au o soarta ce intra intro discriminare ordinara ce tine seama de neputinta de a fi Om ?

# ca ne lovim zilnic de cereri pe care nu le putem realiza nu din neputinta noastra ci a modului defectuos de repartitie a uzufructului ?

Oare e rau :

$ ca dorim sa fim oameni cu toate cele ale noastre intiparite in programul speciei ?

$ ca vrem sa fim respectati si demniintro lume care te calca in picioare , pe principiul ca trebuie eficienta ?

$ ca suntem fiii cetatii mici si nu ai unei cetati mari sau uriase ?

$ ca cerem decenta si onoare date vietii trecatoare pe care o avem pe acest pamant unic si neimpartit – la inceput- de nimeni in zone de interes, in zone de influenta , in zone periculoase, in zone fierbinti, in zone reci etc ?

$ ca dorim ca fosnetul frunzelor si curcubeul cerului de dupa ploaie sa fie in proprietatea noastra de simpli indivizi ai unei specii ce se doreste a fi numita inteligenta ?

$ ca nu cerem nimanui decat adevar, dreptate , bine si frumos ca teme fundamentale de creatie a spiritului uman si nu consumism exagerat ?

$ ca ne aplecam cu dragoste de pruncii nostri pe care ii dorim ca sa fie mereu aparati de rau distrugerii realizate de razmerite, zavere, razboaie ?

 

Leave a Reply