RSS
 

La marginea izvorului

12 Dec

Izvorul este dat spre a zvacni viata spre oameni si spre cele vii ale lumii . El cladeste taria pentru viul planetei , incercand ca tot ce este sa se intareasca si sa se dezvolte dupa regulile fiecarei specii .

Izvorul ne cladeste un destin , ne da o flacara care se intretine cu forta energiei noastre . El preia ceea ce vine din strafundurile pamantului si spala locul din interiorul pamantului , incarcandu-se cu toate ale lui si cand apare la lumuna soarelui este limpede , curat si gata sa fie folositor tuturor celor care il cunosc si care ii stiu proprietatile si binefacerile .

Cand esti in cumpana , in deznadejde , in nehotarare, in necaz si te gandesti la izvor , mergi acolo si te incarci cu energia lui .

Intro clipa totul in jurul tau capata alte intelesuri , nuantele luminii devin mai deschise, mai accentuate , mai frumoase si mai pline de puterea frumusetii lor incantatoare.

Cand esti la marginea izvorului , cand tinzi sa pierzi intelesul cel tainic al lui atunci lucrurile se schimba si durerea cuprinde orice suflet si orice este viu .

Cum este posibil ca sa se intample aceasta ?

Firesc , simplu si plin de intunecarea rostului de trecere . De cele mai multe ori la marginea izvorului lucrurile au dimensiuni de ireal , fiintele se duc spre descumparirea simtamintelor de incredere si de stima reciproca .

Totul merge spre crearea unor alte dimensiuni ale realului care te fac sa te gandesti la modul in care s-a ajuns sa ti se prezinte calitatile izvorului si foloasele sale .

Minciuna , cleveteala , fatarnicia , slugarnicia , rostuirea raului in durerea semenilor , mersul spre cumpana crezului ca prostirea maselor este un lucru binefacator s-au intarit a arata ca dimensiunea rautatilor in neam si neam este mondiala , ca distrugerea firii omenesti se face prin educarea uitarii si inscaunarea ideii ca ceea ce este este si ca tot ceea ce etrecut nu foloseste , ci incurca , ca roadele trecerii altora prin lume sunt inutile atat timp cat nu-ti aduc tie , acum si aici , consum de bunuri economice si servicii pe saturate .

False perceptii si pseudorealitati cu buna stiinta intretinute de unii care doresc,pot,se straduie si reusesc sa dea sensul dezvoltarii lumii . Ei vor sa fie izvorul dar unii se prind ca nu este asa si vor sa scape dar incotro nu au si pica in plasele puse mestesugit in iesirea izvorului .

Sunt pacaliti si inselati , sunt amagiti si frustrati , sunt amarati si infometati de viul izvorului .

Or fi degeaba ?

 

Leave a Reply