RSS
 

Archive for decembrie 20th, 2009

Zapada

20 Dec

A nins peste tara de cateva zile si s-a asezat minunat .Este peste tot o frumusete de vreme si de peisaj.Brazii sunt plini de zapada si crengile lor sunt aplecate de greutatea omatului .

Peste tot iarna si-a intrat in drepturile ei .Numai noi am fost – a cata oara ! – luati pe nepregatite ! Suntem proverbiali si chiar lipsiti de o minima organizare a bunului simt in secolul pe care il traim alaturi de state ale batranului continent .

stiri care mai de care mai de rasul curcii , oameni inzapeziti , drumuri blocate , sute de trenuri intarziate , mare noastra autostrada zisa a soarelui inchisa etc .Rusine e putin de spus in atare situatie .Lehamite si noroiul de pe drumuri .Eu unul platesc toate taxele si impozitele cerute de statul roman si amrespectul cuvenit fata de cee3a ceinseamna datoriile mele , dar statul catre mine ce respect are ? Unde se gaseste el cand eu sunt total nemultumit de serviciile pe care mi le ofera ? Daca eu fac ceva care nu este conform a ceea ce o lege spune sunt cel putin atentionat daca nu si mai mult pedepsit .Invers ?!?

Statul ar trebui sa plateasca toate daunele tuturor oamenilor care au avut de patimit din cauza lui .Nu vremea este de vina , ci proasta noastra organizare , nu este ca nu avem bani , ci ca sunt prost chivernisiti, nu este omul simplu de vina , ci institutiile de el sustinute cu fonduri ca nu isi fac datoria etc.

Va veni vremea cand si eu sa fiu si toate vor avea un alt final ?