RSS
 

Resturi

28 Noi

Mai tot timpul avem in jurul nostru oameni cu multe probleme ale vietii , ale cotidianului.Ei sunt sarea pamantului si taria acestei tari.

Mai sunt unii mai interesanti din punctul lor de vedere dar din cel al multimii ei sunt resturi , oameni care nu reprezinta decat exemplare ale speciei noastre care au fost vaduviti si poate blestemati si acum nu mai au UMBRA.umbra lor a fost data si sunt vietati care au impresia de intreg dar nu mai isi gasesc umbra lor .Sunt venetici ai sortii lor si ai vietii ,dar clipa prezenta ii prezinta ca oameni , ca semeni ai nostri plini de viata si de idei care mai de care mai nastrusnice .

Resturile acestea vor sa ne impuna mimetismul lor si sa ne transforme in umbrele lor .Uimire ! dar simplitatea vietii lor nu le permite sa-si vanda umbra si nici ea nu-i tradeaza pe ei ca mereu a fost slujita cu cinste si implinire a datoriei de a trai in onoare.

Minti infierbantate si uscate care au impresia ca tot ce este pe acest pamant este asemenea lor – nu au umbra , dar se inseala .

Au ntradat semenii si pedeapsa lor este binemeritata -sa fie lipsiti de umbra lor !Crd ca nici moartea lor nu are cum sa-i mai caute pentru ca-i gaseste neimpliniti, marginiti si saraciti de cel mai greu lucru , acela de a se reflecta trupul sau pe sfantul pamant care ne-a facut si ne tine .

Din fericire pentru noi toti , cei mici , neinsemnati pentru ei , uimiti de asemenea pedeapsa , resturile raman pe vecie resturi !

 

Leave a Reply