RSS
 

L

05 Oct

Intro zi de luni ( ca si astazi ca zi ) , la ceasul zece post meridiam , acum cincizeci de ani , am venit , in aceasta zi , pe lume .Acum , la prag aniversar, multumesc cerului si tuturor celor care au contribuit ca eu sa fiu pe acest pamant si ma inclin lor cu multa plecaciune .Dumnezeu sa le dea sanatate si multa intarire in crezul lor !

Am o jumatate de secol si acest lucru ma incanta si ma uimeste : ce repede trece viata , ce mult ducem cu noi si nu stim sa pretuim ! Suntem fericiti de clipele in care am putut sa iubim soarele , sa inaltam Lui imnuri si slava celor care ne-au dat cate ceva ca sa putem fi ceea ce suntem .

Afara a fost o zi superba , cu soare mult si caldura dupa ce doua zile au fost de ploaie si de frig . Cum nu se poate mai bine cerul mi-a vestit o bucurie ca sunt alaturi de cei frumos , ca increderea in cei din jur este intarirea in suflet , ca mijirea unor noi orizonturi , cu frumusetea lor , cauta sa mi se deschida si sa ma indrepte spre armonia Universului .

Cei dragi mie au fost cu totii in jurul meu si mi-au dat cate putin din bucuria lor, ca si eu am pus ceva in devenire fiecaruia .
Tuturor m-am inclinat !

Sunt fericit , bucuros si implinit prin sotie , fiice, gineri , nepoata .Restul e trecator si plin de surprize .Cred ca si in viitor drumul sa-mi fie cu cele care sa ma satisfaca prim munca si sudoare de care nu am cum vreodata sa scap.

Tuturor numai bine si sa fiti iubiti si sanatosi !

 

Leave a Reply