RSS
 

Vis si realitate

31 Aug

Ai impresia ca timpul este mereu in favoarea omului dar el deja este cel care cu fiecare secunda traita in lupta cu fiinta , in valtoarea trecerii ne tintuieste in durata sa , ne inrobeste in tencuiala sa , ne accelereaza devenirea in mersul sau si ne face sa ne pierdem in el .

Orice visare a noastra din tinerete sau de oriunde din viata noastra poate deveni realitate daca in tocmeala timpului ne cladim cu speranta si mai ales cu increderea ca fiintele noastre se armonizeaza cu semenii si construim laolalta granitul mersului nostru spre trainicia timpului .

Suntem fragili , dar avem cu noi, de partea noastra, secundele care trebuie sa vina , gestionarea lor sta in taria credintei noastre , framantarea noastra ne intareste in clipele trezirii ca suntem muritori.

Realitatea pe care o avem a fost , de cele mai multe ori inainte , in mintea noastra , in visele noastre , in fel si fel de inchipuiri ale crezului nostru de mai bine . Oricum tot ce devine realitate a vietii noastre s-a intemeiat pe un vis, pe o ideea , pe o frantura de gand care , incet , dar trainic, a incoltit , mai apoi, si a dat rodul cel gingas cu care ne mandrim ca ii suntem autori.

Vis si realitate , realitate si vis ! Totul depinde de modul in care noi vedem ceea ce este in jurul nostru .

 

Leave a Reply