RSS
 

Terfelirea legii

18 Iul

Am trait sa vad multe si poate si in viitoe voi avea tot mai multe de vazut , invatat , dar o gogomarita mai mare decat cea prin care un sef de partid – pe care il stimez ! – sa ceara unui ministru al sau sa-i raporteze actiunile care sunt in afara legii si trebuie anulate , nu am crezut ca poate sa fie adevarat intrun stat de drept si intro societate democratica .

In cel mai rau caz , acest sef de partid putea sa o cheme discret pe acel functionar public si sa-i comunice nemultumirea sa , dar piblic nu vad alta cale decat sa o laude pe acea ministra care a decis sa respecte legea oricare ar fi consecinteloe dezvoltarii sale .

Traim vremuri in care logica nu-si mai are rost nici in cartile de logica si poate nici in societate ! Eu , cetateanul acestei tari , ce sa inteleg din acest fapt : ca orice demers al unui functionar al statului trebuie sa aiba avizul favorabil al unui sef de partid si daca acesta nu se da legea poate sa fie incalcata , lovita de nulitate sau terfelita d nu stiu ce interese mai amri sau mai marunte .

Doamne , da minte unora pentru a putea sa reziste intrun timp in care parca tot mai mult se dovedeste ca nu-i al lor ! Da tinerilor puterea de a schimba aceste naravuri si dea nu se contamina de nelogica manifestata de unii care sunt inalti functionari ai statului , pusi in functii pentru un singur scop : de a respecta LEGEA !

 

Leave a Reply