RSS
 

Semne

28 Iul

In viata de cele mai multe ori actionam cu multa ratiune sau oricum cu o logica a mintii noastre , fiecare dupa puterile lui .Sunt clipe in care totul curge pe baza ratiunii si cete o data scapam firul cresterii noastre umane .Toate sunt din aglomeratia de fapte la care noi sau societatea ne supun .Facem fata la ele in functie de modalitatea in care intelegem lumea in care traim si suntem obligati sa actionam .

Dincolo de toate ale vietuirii noastre sunt destule franturi de viata care se leaga intre ele , care capata sens in timp, si care – la o analiza atenta si venita dintro strafulgerare a mintii cand nu este antrenata la a gandi – ne avertizeaza de rosturile noastre pe aici.

SUNT SEMNELE vietii noastre , sunt intemeierile firii noastre, sunt lucrurile urzite de cand noi am fost creati si dati lumii materiale ca fiinte pentru lauda FIINTEI, sunt treceri le neuitare ale uitarii si diamante ale slefuirii noastre .Ele sunt date a fi vazute , intelese , stiute numai unora care au darul de a lega ceea ce nu se poate lega si multi , multi altii traiesc fara de ele pentru ca nu stiu de existenta lor, nu au intrebat pe nimeni si nu cauta rosturi ale trecerii intro lime mult prea aglomerata de rele si de bune ale materialitatii lumii.

Ele ne conduc spre ceea ce este croit pentru firea noastra , ele sunt intelesurile adanci ale noastre, ele ne creeaza starea de implinire cand le constientizam si ne dau taria ca nu suntem singuri in acest spatiu limitat al devenirii noastre intru OM.

Fara de ele eu m-as simti sarac , fara de ele viata mea nu ar avea sensul de astazi , fara de ele nu m-as intelege si nu as intelege traseul meu in toate directiile.

Semnele vietii mele sunt intro linie care mi-a fost data spre implinire si spre lauda clipei de traire pe aici.

Fiecare om ar avea datoria sa le gaseasca , sa le inteleaga si sa le vada traseu pentru a se intelege .Ele nu tin de marile filozofii ale micii psihologii , mereu intelese in materialitatea ei , ele nu tin de ratiunea noastra de zi cu zi , ci se inalta la marea gratitudine care ne-a fost oferita pentru a fi pe aceasta planeta .

SEMNE … semne… simboluri din viata !

 

Leave a Reply