RSS
 

Pace a mintii

26 Iul

Cautam prin toata trecerea noastra prin aceasta lume si o pace a mintii noastre , o intrare in armonie cu cele de cand lumea , cu semenii si cu noi.Este programul nostru de cladire , de formare si de implinire pentru cele pamantesti .Avem mai mult sau mai putin timp pentru el ,aceasta tine de fiecare din noi. Suntem bulversati de multe informatii , de droguri, de stresul muncii desfasurate si deseori mintea noastra ia calea tulburarii si a incetosarii ei si de aici micimea unora .

A cauta tainele prin care sa fim in pace cu noi insine , sa gasim sensurile a ceea ce vrem a face , a ceea ce dorim a spune si a actiona sunt drumuri care stau a fi realizate de noi , constienti ca toate acestea trebuie realizate in armonie ci ceilalti , fara a distruge pacea celorlalti prea mult .

Tulburarea mintii unora este o fireasca stare a minusului lor in educatie , a deprinderilor proaste formate inca din copilarie , a starii de animalitate in care unii doresc sa ramana , a infiintarii unor programe de lancezeala sociala , a neiubirii muncii si a lucrului bine facut.

Ea te indreapta spre dezordine, spre nemultumire continua, spre negasirea sensului de a fi al tau si al celorlalti, spre neimplinire si , incet dar sigur , spre depresie si schilodirea mintii pe plan continuu. De aici societatea are in fata un om terminat , un individ leguma sau indracit , un posibil infractor sau criminal , un ins care poate crea probleme altora la toto pasul . Este zona de pericol social care reiese din stagnarea societatii spre a-i aduce lui implinirea , negasindu-i persoanei niciun lucru de care sa se simta om .

Durerea lui va deveni repede si durerea noastra pentru ca acesti oameni ne vor deranja , ne vor crea situatii limita , ne vor indrepta spre tribunale sau spre deviatii sociale destul de periculoase . Se sperie de viitor pentru ca nu se poate integra in el , pentru ca nu-l i9ntelege , pentru ca este ceva strain si fara de mlogica pe care doreste sa-l distruga .

Este plin de ura pentru tot ce este realizat si bine cladit , este pus spre daramarea temeliilor asezamantului normalitatii .Este cel care maine poate usor sa treaca intro formatiune politica extremista si poate sa ucida un om in numele unor ” Idealuri ” / frustrari ale unor retardati intelectual si economic .

Unde nu este o pace a mintii acolo haosul social se dezlantuie in dauna firii si a omului .Vai noua !

 

Leave a Reply