RSS
 

Fiorii rasului

20 Iul

Traim in valtoarea vremii :

1. Datoria publica a Romaniei a crescut cu 10% in primele cinci luni ale acestui an, ajungand la 120,71 miliarde lei, potrivit datelor Ministerului Finantelor Publice (MFP). Aceasta reprezinta 22,72% din Produsul Intern Brut (PIB), estimat pentru acest an la 351,3 miliarde lei.(de Dragos Comache HotNews.ro)

2. Pro TV, Realitatea TV si Antena 3 isi vor imparti 924.000 de euro (fara TVA) pentru promovarea programului Turist in Romania. Mai precis, Ministerul Turismului a prevazut clar sumele care se vor duce care fiecare post TV in parte: Pro TV va primi 415.000 de euro, Realitatea TV 323.000, iar Antena 3 va primi un buget de 184.000 de euro.( de V.O. HotNews.ro)

3. Radu Mazare, in rol de ofiter german, pe scena unei prezentari de moda. Centrul pentru Combaterea AntiSemitismului: Primarul a incalcat legea, este un act de iresponsabilitate civica.(de Ella Moroiu HotNews.ro )

etc, etc …

Stiri la tot pasul de te iau fiorii sau de tot rasul si totusi viata merge inainte cu toate ale ei .

Astazi crestinii ortodocsi sarbatoresc pe Sfantul Proroc Ilie Tesviteanul , Inaintemergator al Mantuitorului, care a fost luat de un car de foc si inaltat la cer, fara a trece prin moarte .El s-a remarcat prin lipsa de patimi, prin refuzarea savarsirii raului si a participarii la idolatrie, intr-un cuvant un “om launtric curat de care vorbea Legea veche”.

 

Leave a Reply