RSS
 

Expunerea publica

22 Iul

Nu credeam ca acest tip de a aborda lumea – blogul meu – poate sa aiba un impact asa de mare .Sunt citit de oameni din toate continentele , din tari multe din Japonia pana in SUA, din Norvegia pana in Congo. In Romania am cititori constanti in mai mult de 100 de localitati , in cea mai mare parte orase si municipii.La fel in Republica Moldova .

In cele peste 220 de postari am reusit sa impart celor care au rabdare de a citi cele scrise o parte a ceea ce sunt, o fata a mea care poate nu prea reiesea din cele cateva cuvinte pe care le rosteam la diferite imprejurari publice sau private .

Cu alte cuvinte am riscat si m-am expus public si cred eu nu a fost in zadar pentru ca mi-am facut prieteni cititori , poate si mai putin prieteni , am incercat sa scriu cea ce gandesc si sunt la acest moment al vietii mele , cu dorinta de a ma minti cat mai putin si a capta in cuvinte cat mai adecvat si mai realist ceea ce am in interiorul meu .Am facut o mare expunere publica a misiei mele si cred ca nu am gresit .

Am sustinut si voi sustine VIATA si LIBERTATEA omului, a oamenilor in orice conditii si oricand ar fi necesar .Am dat poate dovada de o alta parte a mea pe care unii nu au sesizat-o niciodata .Acesta este un punct tare din punctul meu de vedere .Poate dintr-al altuia nu.

Am evitat incidentele negative si am expus in detaliu acele lucruri care nu-mi convin .Am cautat sa inteleg lumea in care traiesc si sa ma mint cat mai putin .Am reusit sa fac ceea ce am postat cu efortul meu zilnic, cu renuntarile de a privi, de a ma odihni sau de a casca gura la intemperiile neprevazutului clipei de inutilitate .

Nu-mi pare rau si cred ca voi continua , poate , tot zilnic de a transmite in eterul clipei gandurile mele asa cum ies ele din trairea de zi cu zi in acest spatiu socio-cultural plin de surprize de orice fel .

 

Leave a Reply