RSS
 

Pipite

30 Mai

Aflam cu multa uimire ca ele sunt un ferment al unor institutii , ca sunt drojdia necesara binesimtirii alesilor, ca fara de ele nu exista creatie si mai rau aplecare spre lipsurile neamului .

Cate probleme de la niste biete manevre ale unor pipite care sunt de la mama lor binefacute si de la Dumnezeu neinzestrate cu mai nimic .Ce drama ar simti ele daca ar sti despre ceea ce este vorba . Astazi am avut si o discutie cu un cetatean onorabil care fiind mult timp in cercurile inalte al;e puterii mi-a spus ca lucrurile cam asa stau oriunde .

Drama este serioasa si ea cuprinde neamul si nu bietele fiinte care servesc pe unii nenorociti care vremelnic simt o parte din puterea cu care au fost investiti.

Ele scimba ordinea fireasca a lucrurilor in sistem , ele sunt obstacolul obtinerii sansei de a fi in pas cu unele din dorintele Europei, ele reprezinta legatura nostra cu putrefactia conditiei de inapoiere de asezare a unor ortizonturi in Europa incare vietuim.

Suntem pur si simplu penibili cu aceasta situatie care nu este noua dar care nu trebuia sa mai fie enuntata in 2009 de un lider al acestei societati.

Am aflat ca ele sunt oriunde la nivel central, regional , judetean si local si ca oriunde ar fi isi fac datoria pentru care sunt investite ca persoane si ca cetateni . E totusi o rusine pentyru ceea ce suntem si mai ales pentru ceea ce am dori sa fim , nu ?

 

Leave a Reply